Uutiset

NHL-tähtivahti Pekka Rinne vahvistaa romanssiuutisen: Kyllä, hän on rakkaani!

18.08.2017 07:05

NHL-tähtivahti Pekka Rinne, 34, sai hurjat suosionosoitukset Liiga Alumni -hyväntekeväisyysottelussa Oulun Raksilassa viime perjantaina. Kempeleestä maailmalle ponkaissut Pekka sai Kärppien paidassa venyä parhaimpaansa Mikael Granlundin ja Patrik Laineen tähdittämää Liiga Alumnin sikermää vastaan.

Pekka Rinne naureskelee seksikkäin pelaaja -äänestyksille: En antaisi itselleni ääntä!

Kempeleen kumiukon laittoivat koville myös kokeneet konkarit. Taitoniekka Marko ”Jarna” Jantunen ujutti kahdesti rankkarin sisään, ja viiden Stanley Cupin Esa ”Tiki” Tikkanen hämmensi Pekkaa kummallisilla eleillään.

– Oli mahtavaa päästä pelaamaan vanhojen legendojen kanssa. Hienoja maalejakin tekivät. Jarna laittoi rystyllä ihan peltiin, hieno suoritus, Pekka jakoi tunnustusta.

Hyh, hyh, Pekka Rinne! Mikä sinulla on kädessäsi - kuva!

Tappio toi lisämotivaatiota

Pekan kesäloma jäi tänä suvena lyhyeksi, kun Nashville Predatorsin kausi venyi Stanley Cup -finaaleihin. Kirkkain kruunu jäi kuitenkin saamatta, kun Pittsburgh Penguins vei voiton.

– Kevät oli mahtavaa, uskomatonta aikaa. Paljon lähemmäksi kannua ei voi päästä. Totta kai tappio harmitti, mutta se toi myös lisämotivaatiota tulevaan. Haluaa kokea sen uudestaan.

Kesällä Pekka on rentoutunut kalastuksen ja golfin parissa, mutta myös pyhittänyt aikaa läheisilleen.

– Kun on talven pois, on kiva olla Suomessa perheen ja kavereiden kanssa. Sillä tavoin pystyy myös nollaamaan edelliskautta, saa ajatukset pois kiekosta.

NHL-tähti Pekka Rinne rakastui – uusi kulta muistuttaa runsaasti ex-kihlattua!

Yksi Pekan läheisistä on tyttöystävä Erika, josta Seiska uutisoi aiemmin keväällä.

– Kyllä, seurustellaan. Erika on rakkaani, Pekka vahvisti ja kiirehti pukukopin uumeniin.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Markku Ruottinen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!