fbq
Uutiset
19.05.2017 08:40
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan toimitus
Pekka Rinne.
NHL-tähti Pekka Rinne rakastui – uusi kulta muistuttaa runsaasti ex-kihlattua!
Uutiset
19.05.2017 08:40
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan toimitus
Stanley Cupia jääkiekon NHL:ssä metsästävä Pekka Rinne, 34, on ollut tänä keväänä Nashville Predatorsin maalilla hurjassa vireessä. Tähtimaalivahdilla pyyhkii mallikkaasti myös siviilipuolella, sillä Pekka on jo jonkin aikaa seurustellut uuden naisystävän kanssa.
 
Suomalaisvahdin suhdestatuksesta on käyty vilkasta keskustelua jenkkiläisillä keskustelufoorumeilla. Useiden eri lähteiden mukaan Pekan uusi mielitietty on noin 25-vuotias Erika-niminen vaalea kaunotar, joka on kotoisin Kotkasta.
 
– Parista löytyy nettifoorumeilta yhteiskuva, jossa he poseeraavat intiimisti Nashvillessä uudenvuodenjuhlissa, Seiskalle kerrotaan.
 

Pelitoverin rakas paljasti

 
Lähipiirin mukaan Erika on viettänyt kuluvalla kaudella aikaa Pekan luona Nashvillessä.
 
Tästä viitteitä saa myös Nashvillen ruotsalaishyökkääjän Filip Forsbergin tyttöystävän Jennifer Perssonin blogista, johon hän kirjoitti toukokuun alussa parin käyneen Erikan ja Pekan luona kokkaamassa pizzaa kotikonstein.
 

Tutustuneet Oulussa

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Erika on asunut viime vuodet Oulussa, jossa myös Kempeleestä kotoisin oleva Pekka on tuttu näky kesäisin.
 
Erika muistuttaa ulkoisesti hyvin paljon Pekan exää, laulaja Kirsi Lehtosaarta, jonka kanssa kiekkoilija oli yhdessä yli kymmenen vuotta. Suhde päättyi eroon yllättäen kesällä 2015.
 

Seiskan tietojen mukaan ero tapahtui Kirsin aloitteesta. Hän halusi panostaa musiikkiuraansa kotimaassa.

– Uusi alku ja uusi elämä ovat vaatineet isoja päätöksiä ja voimia, mutta sydän sanoo ja hyräileekin, että näin on hyvä. Erosimme yhteisymmärryksessä, Kirsi kuvaili Kaleva-lehdelle syksyllä 2015.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »