Uutiset
Katso kuva!

NHL-miljonääri Erik Haula unelmoi öky-Lamborghinista – kurvailee tuliterällä leasing-Jeepillä! Kuva!

06.05.2019 09:11

Vegas Golden Knightsin hyökkääjä Erik Haulalla kulkee niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella - olkoonkin, että NHL-kausi on hänen osaltaan jo paketissa. Sillä porilainen kun on, Erik myöntää olevansa aavistuksen automies.

Tällä hetkellä hän kurvailee tuliterällä leasing-Jeepillä Nevadan paahtavassa autiomaassa, jossa on käytännössä aina ihanteelliset ajokelit.

– Tähän saakka olen vain liisannut autoja, mutta nyt ajattelin ensimmäistä kertaa ostaa auton. Olen katsellut Audeja ja Mersuja, vähän isompia malleja. Tykkään katumaastureista, Erik kertoo Seiskalle lähes 30 asteen lämmössä.

– Mersun AMG GLE 63 S näyttää kivalta vaihtoehdolta, samoin Audin RS Q8. Tällaiset on viime aikoina pyörinyt mielessä, mutta vielähän se mielipide ehtii vaihtua.

Erik ajelee leasing-Jeepillä, mutta suunnitelmissa on myös oman auton osto.
Erik ajelee leasing-Jeepillä, mutta suunnitelmissa on myös oman auton osto.

 

Vaikka katumaasturit eli amerikkalaisittain SUV:t ovat eniten Erikin mieleen, myös astetta urheilullisemmat menopelit kiinnostavat. Maailman kovimmassa kiekkoliigassa miljoonia tahkoava ja Nevadan kevyestä verotuksesta nauttiva Erik myöntää, että esimerkiksi hulppea Lamborghini Urus on kutkuttanut mieltä.

– Se on ollut haaveena, mutta ehkä sen hinta on vielä liian suolainen. Ehkä hommaan sen sitten, kun teen seuraavan diilin, porilainen pohdiskelee.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!