lauri markkanen

Lauri Markkanen paljastaa illan Yökylässä Maria Veitola -jaksossa - tuhansien eurojen vuokrakoti!

07.02.2019 12:00

Torstai-illan Yökylässä Maria Veitola -jaksossa vieraillaan koripallotähti Lauri Markkasen luona Yhdysvalloissa. Maria pääsee kahdeksi päiväksi ja yhdeksi yöksi Laurin, tämän avovaimon Vernan ja heidän pienen Alvar-pojan luokse Chicagoon. Markkanen pelaa parhaillaan toista kauttaan NBA:ssa Chicago Bullssin riveissä. 

Perhe asuu korkeassa pilvenpiirtäjässä. Laurin ja Vernan kotona on pelkistettyä, sillä kyseessä ei ole perheen loppuelämän asunto. 

–Totta kai, kun tämä on näin lähellä keskustaa, on uusi rakennus, autopaikat ja kaikki, niin kyllä tästä reilu seitsemän tonnia maksaa kuussa, Lauri avaa. 

Lue lisää: Huhhuh, näin hulppeasti asuu NBA-tähti Lauri Markkanen: Joogasali, uima-allas, leffateatteri, kuntosali… - katso kuva kotitalosta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing I wouldn’t do for you!! 😍❤️

Henkilön Lauri Markkanen (@laurimarkkanen) jakama julkaisu

–Täällä se on vähän, mutta mieti millaisen kämpän saisit Helsingin keskustasta tällä hinnalla, tuoreet vanhemmat kertovat yhteen ääneen. 

Perheen arki vaikuttaa täysin normaalilta ja samaa mieltä on myös Verna. 

– Aika lepposta, kukaan ei käy kaupassa tai pese pyykkiä meidän puolesta. 

– Olen henkilökohtaista kokkia miettinyt. Syön kolme lämmintä ruokaa päivässä. Olen tarkka siitä mitä syön, koska ajattelen, että ammattilaisurheilussakin erot on niin pieniä. Se mitä voin voittaa sillä että syön paremmin kuin muut. Olen lopettanut punaisen lihan ja maitotuotteiden syömisen. Vielä ei ole Verna saanut mua vegaaniseksi. Ihossa sen huomasi heti, lähes viikon jälkeen, että se on huomattavasti puhtaampi, Lauri puolestaan kertoo. 

Yökylässä Maria Veitola MTV:llä torstaisin kello 20! 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: mtv

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!