Uutiset

Muusikko Joonas Loiri, 37, on kuollut - ystävä suree: ”En ole koskaan itkenyt näin paljon”

30.05.2019 00:24

Seiskan tietojen mukaan musiikkivideo-ohjaaja ja tuottaja-muusikko Joonas Loiri on kuollut 37-vuotiaana. Asia vahvistetaan Seiskalle Joonas Loirin lähipiiristä.

Sosiaalisessa mediassa aiheeseen on myös reagoitu. Joonaksen parhiampiin ystäviin kuulunut Ilja Janitskin teki juuri koskettavan päivityksen Facebookiin. 

-Ystäväni, veljeni. En ole koskaan itkenyt näin paljon. Matkustettiin yhdessä paljon, meillä on samat "sangre por sangre" (otettiin amsterdamissa) tatuoinnit. Jos toinen kuolee, niin toinen kostaa sen tekijälle. Elettiin yhdessä "huolella". Pidän veljeni huolen, että matkasi on kullattu. Näet tämän päivityksen taivaasta, naureskele kun luet tätä. Kohta me nähdään. Ja sitten pistetään paikka siellä ylhäällä uuteen uskoon. Rakastan sinua, Ilja kirjoittaa. 

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Maikkarin mukaan Vesku Loiri on laittanut Facebook-sivuilleen muistokuvan Joonaksesta. 

Joonas opiskeli elokuva- ja tv-tuotantoa USA:ssa ja teki sitten musiikkituottajan ja video-ohjaajan töitä Shanghaissa ja Hongkongissa. Viime aikoina hän keikkaili dj:nä ja teki musiikkia.

Joonas oli tuttu Seiskan lukijoille. Hänen viimeisin haastattelunsa oli yhteishaastattelu näyttelijäisä Vesa-Matti Loirin kanssa. Joonas ja Vesku kertoivat haastattelussa isä-poikasuhteestaan.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!