fbq
Uutiset
15.05.2018 17:30
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Pasi Murto ja Instagram
Sephora Lindsay poseerasi yläosattomissa.
Huh! Miss Helsinki Sephora Lindsay tyrmää yläosattomissa – inspiraatio Naomi Campbellilta! Katso huikea alastonkuva!
Uutiset
15.05.2018 17:30
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Pasi Murto ja Instagram

Vuoden 2017 Miss Helsinki Sephora Lindsay riisuutui valokuvaaja Saara Taussin kameran edessä. Saaran Instagramissa julkaisemassa kuvassa sängyssä makaava Lindsay poseeraa yläosattomissa ja pitelee asetta kädessään.

Lue myös: Ohhoh! Vähäpukeinen Miss Helsinki Sephora Lindsay levittelee haarojaan läpinäkyvissä saappaissa: "Isäni on pastori"

Kuvajulkaisunsa yhteydessä valokuvaaja kertoo, että hän sai inspiraationsa huippumalli Naomi Campbellin vanhasta kuvasta, joka julkaistiin aikoinaan miehille suunnatussa GQ-aikakauslehdessä.

Lue myös: Hups, Miss Helsinki Sephoran, 20, rinnat vilkkuvat esiin tuoreissa mallikuvissa - sensuellit kuvat!

Missistä kiinteistönvälittäjäksi

Kongolaistaustainen Sephora muutti Suomeen sukulaisten luo vain 6-vuotiaana. Vuonna 2017 hän voitti Miss Helsinki -kilpailun. Jo missivuotensa aikana Sephora sai unelmiensa työpaikan kiinteistönvälittäjänä.

Viime kesänä Sephora kertoi Seiskan haastattelussa, että hän päätyi kiinteistönvälityksen maailmaan radio-ohjelman kautta oltuaan haastateltavana Lähiradion lähetyksessä.

– Olin juuri poistumassa toimituksesta, kun sisään käveli kolme herraa. He tekivät radio-ohjelmaa kiinteistöistä ja pyysivät minua vieraaksi ohjelmaansa, Sephora paljasti Seiskalle viime elokuussa.

Lue lisää: Oho, Miss Helsinki Sephoran uusi aluevaltaus: Aloitti kiinteistönvälittäjänä – pääsi alalle radio-ohjelman kautta!

Ero ruotsalaisrakkaasta

Alkuvuodesta paljastui, että Sephora siirtyi sinkkumarkkinoille, kun hän erosi kaikessa hiljaisuudessa ruotsalaisesta rakkaastaan Gideon Tshibangusta. Suhdetta hankaloitti välimatka, sillä Gideon asui Tukholmassa ja Sephora Helsingissä.

– Ei ollut järkeä jarruttaa toista pysymällä suhteessa. Nyt voimme keskittyä itseemme. Olemme edelleen hyvissä väleissä toistemme kanssa, mutta parempi jatkaa elämää näin, sinkkuelämästään nauttiva Sephora kertoi tammikuussa Seiskalle.

Lue lisää: Oho, Miss Helsinki erosi ruotsalaisesta rakkaastaan! "Nyt nautin sinkkuelämästä!"

 

🌸🦋💕🦄 | @capturedbyannajulia 🐬💓

A post shared by SEPHORA LINDSAY 🕊 (@sephoralindsay) on

 

Just wait for it... 👠 #stormonitsway | 📸 @veliveikko.elomaa

A post shared by SEPHORA LINDSAY 🕊 (@sephoralindsay) on

 

🐳🍭 || 📸 @saarataussi ❤️

A post shared by SEPHORA LINDSAY 🕊 (@sephoralindsay) on

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »