Uutiset
Katso kuva!

Huh! Miss Helsinki Sephora Lindsay tyrmää yläosattomissa – inspiraatio Naomi Campbellilta! Katso huikea alastonkuva!

15.05.2018 17:30

Vuoden 2017 Miss Helsinki Sephora Lindsay riisuutui valokuvaaja Saara Taussin kameran edessä. Saaran Instagramissa julkaisemassa kuvassa sängyssä makaava Lindsay poseeraa yläosattomissa ja pitelee asetta kädessään.

Lue myös: Ohhoh! Vähäpukeinen Miss Helsinki Sephora Lindsay levittelee haarojaan läpinäkyvissä saappaissa: "Isäni on pastori"

Kuvajulkaisunsa yhteydessä valokuvaaja kertoo, että hän sai inspiraationsa huippumalli Naomi Campbellin vanhasta kuvasta, joka julkaistiin aikoinaan miehille suunnatussa GQ-aikakauslehdessä.

Lue myös: Hups, Miss Helsinki Sephoran, 20, rinnat vilkkuvat esiin tuoreissa mallikuvissa - sensuellit kuvat!

Missistä kiinteistönvälittäjäksi

Kongolaistaustainen Sephora muutti Suomeen sukulaisten luo vain 6-vuotiaana. Vuonna 2017 hän voitti Miss Helsinki -kilpailun. Jo missivuotensa aikana Sephora sai unelmiensa työpaikan kiinteistönvälittäjänä.

Viime kesänä Sephora kertoi Seiskan haastattelussa, että hän päätyi kiinteistönvälityksen maailmaan radio-ohjelman kautta oltuaan haastateltavana Lähiradion lähetyksessä.

– Olin juuri poistumassa toimituksesta, kun sisään käveli kolme herraa. He tekivät radio-ohjelmaa kiinteistöistä ja pyysivät minua vieraaksi ohjelmaansa, Sephora paljasti Seiskalle viime elokuussa.

Lue lisää: Oho, Miss Helsinki Sephoran uusi aluevaltaus: Aloitti kiinteistönvälittäjänä – pääsi alalle radio-ohjelman kautta!

Ero ruotsalaisrakkaasta

Alkuvuodesta paljastui, että Sephora siirtyi sinkkumarkkinoille, kun hän erosi kaikessa hiljaisuudessa ruotsalaisesta rakkaastaan Gideon Tshibangusta. Suhdetta hankaloitti välimatka, sillä Gideon asui Tukholmassa ja Sephora Helsingissä.

– Ei ollut järkeä jarruttaa toista pysymällä suhteessa. Nyt voimme keskittyä itseemme. Olemme edelleen hyvissä väleissä toistemme kanssa, mutta parempi jatkaa elämää näin, sinkkuelämästään nauttiva Sephora kertoi tammikuussa Seiskalle.

Lue lisää: Oho, Miss Helsinki erosi ruotsalaisesta rakkaastaan! "Nyt nautin sinkkuelämästä!"

 

🌸🦋💕🦄 | @capturedbyannajulia 🐬💓

A post shared by SEPHORA LINDSAY 🕊 (@sephoralindsay) on

 

Just wait for it... 👠 #stormonitsway | 📸 @veliveikko.elomaa

A post shared by SEPHORA LINDSAY 🕊 (@sephoralindsay) on

 

🐳🍭 || 📸 @saarataussi ❤️

A post shared by SEPHORA LINDSAY 🕊 (@sephoralindsay) on

 

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Pasi Murto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!