Ana ja Urpo Leppänen

Muistatko takavuosien megakohun?! Ex-ministeri Urpo Leppänen jätti vaimonsa ja rakastui kuubalaistanssijaan – tuoreet kuvat tyrmäävästä Anasta Seiskassa!

26.03.2020 08:07

Urpo Leppäsen ja kuubalaisen tanssijan Ana Risquet'n romanssi oli aikansa kohusuhde, jota päiviteltiin 1980-luvun Suomessa. Se olisi kovaa valuuttaa nykyskandaalien mittakaavassakin: Seiska olisi taatusti uutisonut kissankorkuisin kirjaimin, kuinka ex-ministeri jätti vaimonsa ja rakastui nuoreen salsatanssijaan syntisessä Kuuban kuumassa yössä!

Urpo oli SMP:n ex-kansanedustaja, joka istui eduskunnssa 1979–91. Työvoimaministerinä hän vaikutti hallituksessa 1983–87. Ana taas oli Urpoa 14 vuotta nuorempi kuubalainen yökerhotanssija.

Lue myös: Muistatko nämä kuvat? Rahapula ajoi ex-ministeri Urpo Leppäsen ja Ana-rakkaan pornomalleiksi!

Lempi leiskahti vuonna 1989, kun Urpo matkasi Santiago de Cuban Tropicana-klubille ja kohtasi kabareessa tanssineen Anan. Perheellinen poliitikko rakastui tulisesti, ja avioliitto SDP:n silloisen kansanedustajan Sinikka Hurskaisen kanssa päättyi.

– Muistan, miten Urpo tuli ja sanoi ”señorita, baila conmigo” (neiti, tanssi kanssani), Ana on kertonut ensikohtaamisestaan.

Lue Anan erikoishaastattelu ja katso upeat tuoreet kuvat Seiska Klubista!

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Jari Peltomäki
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!