fbq
Uutiset
11.05.2019 11:31
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen
TIS-Vilma ja TIS-Elias
Muistatko narsistiksi leimatun TIS-Eliaksen ja naisystävä Vilman? Kestikö suhde houkutuksia - lue mitä heille kuuluu nyt!
Uutiset
11.05.2019 11:31
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen

Temptation Island Suomi -sarjan neljännelle tuotantokaudelle osallistunut pariskunta Elias Metsämaa ja Vilma Hyrkäs edustivat Inez Median juhlissa torstaina 10.5.
Pariskunta on tosi-tv-ohjelman koettelemuksista huolimatta onnellisesti yhdessä.

- Samassa osoitteessamme asumme, ja olemme onnellisia, Inez Median tuottajana aloittanut Elias kertoi Seiskalle.

Temptation Island Suomi -sarjaan osallistuminen on Eliakselle ja Vilmalle historiaa, eivätkä he näe tarpeelliseksi puhua ohjelmaan osallistumisesta enää. 

- Se on samalla tavalla tuotettua ohjelmaa kuin moni muukin. Täytyy muistaa, että ohjelmassa näytetään hyvin vähän materiaalia, ja leikkauspöydällä saadaan paljon aikaiseksi juonenkäänteitä, Elias sanoi.

Lue myös: Akuutti: Narsistin leiman saanut TIS-Elias kävi terapeutin vastaanotolla - halusi ammattilaisen analyysin itsestään: "Suositteli jatkamaan psykoterapiaa!"

TIS-Vilma ja TIS-Elias

Elias on tottunut herättämään mielipiteitä. 

- Kerron mielelläni oman näkökulmani asioihin. Jotkut eivät kestä sitä. Loukkaantujia löytyy aina, Elias pohti.

Temptation Island Suomi -sarjan fanit tunnistavat pariskunnan edelleen, vaikka Vilma on kova likka vaihtamaan hiustyyliään.

- Hiusvärini vaihtuu sen verran tiheästi, että se saattaa vaikuttaa siihen, etteivät ihmiset tunnista enää yhtä hyvin. Minulla on ollut muun muassa pinkit ja liilat hiukset. Pituuskin on vaihdellut, Vilma kertoi.

Lähtisitkö vielä mukaan Temptation Island Suomi -sarjaan?

- Miksipä ei? En ehkä Temppareihin, mutta johonkin muuhun. Minua kiinnostaisi lähteä opetus- tai luonnonsuojeluohjelmiin sekä päästä leikkimään autojen parissa, Elias tuumi.

Pariskunta paljastaa, ettei ole katsonut Temptation Island Suomi -sarjan uutta tuotantokautta. 

- Se on ollut tietoinen valinta, Vilma totesi.

Lue myös: Temptation Islandin Elias ja Vilma aloittivat podcast-sarjan – Elias pohtii rooliaan parisuhteessaan: Olen nyrkin ja hellan välissä!

 

Uusi työ

Elias on tehnyt työelämässä uuden aluevaltauksen. Hän on aloittanut tuottajana television ja sosiaalisen median viihdekokonaisuudessa, Inez Mediassa. 

- Aloitin työt tammikuussa. Haluan tarjota katsojille vauhdikkaita ja hyväntuulisia ohjelmia. 

Elias kertoi, ettei tuottajan työ ole hänelle täysin vierasta, sillä hän on työskennellyt kameran takana jo yli 10 vuotta. Temptation Island Suomi -sarjassa hän pääsi tutustumaan, miltä tuntuu esiintyä kameran edessä. 

- Olemme kaavailleet, että pyörähtäisin kameran edessä Inezin lähetyksissä, mutta mieluummin pidän huolen, että muut näyttää ja kuulostaa hyvälle.