fbq
Uutiset
14.06.2019 17:26
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
rita manninen
Aki ja Rita Mannisen esikoinen syntyi - katso kuva pienestä ihmeestä!
Uutiset
14.06.2019 17:26
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Lapsettomuudesta kärsinyt tosi-tv-pariskunta Rita ja Aki Manninen kokivat elämänsä yllätyksen, kun Ritan raskaustesti näytti viime vuoden aikana plussaa.

rita ja aki

Screenshot Aki Mannisen Instagram Storysta! 

Nyt pariskunnan esikoinen on syntynyt. Rita synnytti terveen tyttövauvan tänään perjantaina. 

Ritan synnytys käynnistyi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Nainen kertoi sosiaalisessa mediassa kärsineensä kivuliaista supistuksista koko pitkän yön. Keskiviikkona puolilta päivin Rita kirjautui sairaalaan anoppi rinnallaan. 

Lue lisää: Aki ja Rita Mannisen seksielämä roihuaa raskauden aikana: ”Rita repii vaatteet päältäni!” – rohkeat kuvat pariskunnasta!

rita ja aki

Lue lisää: Rita alkaa synnyttää - Aki "Turbo" Manninen vasta matkalla: "Nyt pitäisi näitä nopeusrajoituksiakin kunnioittaa"

Samaan aikaan Aki vielä kuvasi Suurin pudottaja Suomi -ohjelmaa Helsingissä. Mies kuitenkin pakaksi tavaransa ja suuntasi mustalla Hummeri-autollaan perhettä kohti. Mies kertoi Instagram Storyssaan, että innostuksen vuoksi nopeusrajoitusten noudattaminenkin tuntui vaikealta. 

- Poliisi, jos katsotte tätä niin katsokaa metsää kun ajan ohi. Musta hummeri kun pyrhältää ohi, niin katsokaa metsään. Mitään muuta en pyydä, Aki aneli. 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »