Katso kuva!

Mitä kaunottaria! Mikko Leppilampi julkaisi upean yhteiskuvan Beata-rakkaansa ja Lilia-tyttärensä kanssa - katso!

Uutiset | 28.12.2020 10:38

Suosikkijuontaja Mikko Leppilampi, 42, vietti perhejoulua rakkaidensa parissa. Mikko julkaisikin ihanan otoksen naisistaan sosiaalisessa mediassa. Kuvassa Mikko, hänen Lilia-tytär ja kumppani Beata Papp, 25, hymyilevät harvinaisessa yhteiskuvassa.

- Hyvää Joulua meijän jengiltä! Mikko toivotteli Instagramin kuvatekstissään hymyilevän emojin, sydämen ja joulukuusi-emojin kera.

Avainsanoiksi monilahjakkuus oli kirjoittanut "mun rakkaat" ja "perhejoulu". Myös missikaunotar Beata oli julkaissut saman kuvan omalla Instagram-tilillään.

Lue myös: Hemmottelua huonepalveluaamiaisella! Mikko Leppilampi ja Beata Papp viettivät romanttista laatuaikaa Helsingin ökyhotellissa - kuvat!

Perheiden läheisistä väleistä kertoo sekin, että Beatan veli Bela kävi myös kommentoimassa Mikon julkaisemaa kuvaa.

- Ihana kuva teistä, Bela kirjoitti sydämen kera.

Myös Lilia-tytär kävi julkaisemassa kuvan yhteyteen kaksi sydäntä.

Mikon Instagramin video-osiosta myös selvisi, että kolmikko ehti rentoutumisen ohessa muun muassa tehdä joulutorttuja yhdessä.

Lue myös: Harvinainen video julki: Mikko Leppilampi ja Beata Papp hempeilivät avoimesti – ”Nautittiin”

Emme mahdu samaan kuvaan

Syksyllä Mikko Leppilampi ei halunnut poseerata avovaimonsa Beata Pappin kanssa Tanssii tähtien kanssa -tv-lähetyksen yhteydessä.

- Olemme päättäneet yhdessä, ettemme mahdu samaan kuvaan, juontajakönsikäs naureskeli tuolloin.

Lue myös: Mikko Leppilammen Beata-rakas uskomattoman tyrmäävänä avohalkioisessa keltaisessa mekossaan – kuva!

Kanada yhdistää

Seiskan tietojen mukaan rakkaus Mikon ja Beatan välillä roihahti välittömästi loppuvuodesta 2018, kun kaksikko teki toisiinsa tuttavuutta Helsingin yössä. Pirkanmaalaislähtöistä Mikkoa nauratti kysyttäessä, miten hämäläinen ja savolainen sielu olivat kohdanneet.

- Hahhah, sielumme kohtaavat oikein hienosti! Mutta luulen, että meitä yhdistää myös tietty kanadalaisuus. Olen nimittäin käynyt lukion itärannikolla Torontossa. Myös jäähallit ovat tuttuja meille molemmille, lätkätaustainen Mikko huomautti kesän lopulla.

Kuopiossa syntynyt ja Vancouverissa asunut Beata on puolestaan luonut uraa taitoluistelijana.

- Hyvin meillä synkkaa kaikki, Mikko myhäili.

Tavallinen arki arvossaan

Seiska paljasti kesällä 2019 Beatan muuttaneen kaikessa hiljaisuudessa Mikon Westendin-taloon. Nyt, reilu vuosi myöhemmin, juontajakomistus vahvisti tämänkin tiedon täysin oikeaksi.

- Asumme kyllä yhdessä, Mikko myönsi.

- Meillä molemmilla on työt jatkuneet ja elämme vain arkea. Varsinkin näin korona-aikoina sitä on oppinut arvostamaan ihan eri tavalla. Ei aina tarvitse olla niin, että suunnittelee tekevänsä jotain siistiä sitten joskus tulevaisuudessa. Mieluummin elää tässä hetkessä. Juuri näin on hyvä.

Lue myös: Mikko Leppilammen Beata-rakas vaihtoi taitoluistelun valmentamiseen: Lopetin, kun tajusin ettei minusta tule maailman paras!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!