Katso kuva!

Mitä ihmettä? Maria Veitola teki juhlamekoistaan joulukuusen - ällistyttävä lopputulos sai hurjan huomion somessa!

Uutiset | 13.12.2020 17:31

Suosikkijuontaja Maria Veitola, 47, ryhtyi innovatiiviseksi ja rakensi omista juhlamekoistaan näyttävän joulukuusen.

Maria kertoi ideastaan omalla Instagram-tilillään.

- Kun ei oo pikkujouluja, enkä pääse ulkoiluttamaan mun juhlamekkoja, niin tein niistä joulukuusen. Mekkokasakuusen! Maria kirjoitti kuvan yhteyteen.

Julkaisu saikin huikean vastaanoton ja muun muassa toimittaja Ina Mikkola, 30, oli täysin otettu mahtavasta lopputuloksesta.

- Aivan paras!!! Ina kirjoitti kommenttiosioon sydänsilmäisten emojien kera.

Parissa tunnissa julkaisu oli kerännyt jo yli 80 kommenttia.

Lue myös: Leikkauksesta toipuva Maria Veitola paljastaa, kuinka jättikasvain löytyi - sai ulkomailta elimistöönsä katalan tuliaisen!

Iltapuku kuukautissuojista

Taannoin Maria Veitola julkaisi itsenäisyyspäivän kunniaksi kaksi vanhaa kuvaa itsestään Instagram-tilillään. 

Kuvat oli otettu 2000-luvun alussa, ja kuvatekstistä käy ilmi, että Marian päällä oleva mekko olikin tehty kuukautissuojista.

- Erään itsenäisyyspäivän alla me suunniteltiin ja ommeltiin iltapuku kuukautissuojista ja mentiin esittelemään sitä eduskuntataloon kansanedustajille, kysyttiin mielipiteitä ja yritettiin löytää jotain tyyppiä, joka olisi valmis pukeutumaan tähän asuun linnan juhliin. Ei taidettu löytää. Mutta saatiin hyviä reaktioita! Ja niitähän me haettiin. Muistan, että ainakin Anni Sinnemäki innostui tästä asusta. Miten kätevä iltapuku siinäkin mielessä, jos joku kaataa boolit päälle. Imuteho loistava! Maria kirjoitti kuvatekstissään.

Lue myös: Yllätyspesti! Maria Veitolasta Stockmannin luova johtaja: "Arjen, saati tyylin, ei pidä olla liian vakavaa" - kuvat!

Lue myös: Suosikkijuontaja hilpeänä! Maria Veitola hehkuttaa Helsinkiä – pyytää vierailua presidentin taloon: ”…vielä joskus Saulille ja Jennille yökylään.”

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!