fbq
Uutiset
26.10.2020 19:15
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
hussi-koira
Mitä ihmettä? Janni Hussin mielipide koirarattaista muuttui päälaelleen - hellyttävä kuva naurattaa: "Eikä hävetä yhtään"
Uutiset
26.10.2020 19:15
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Sosiaalisen median vaikuttaja, malli ja radiojuontaja Janni Hussi, 29, paljastaa vahvat mielipiteensä koirarattaista. Janni kertoo Instagram-tilillään, kuinka iloinen nyt on, kun pääsee rakkaan Harri-koiransa kanssa ulos. 

- Joskus nauranut näille rattaille. Suora leikkaus tähän hetkeen. Pyörrän puheeni, nämä on jalkapotilaalle aivan parhaat! Pääsee haistelemaan ulkoilmaa, ja päästään kaikki samaan aikaan ulkoilemaan, Janni iloitsee.

Jannin julkaisu herätti paljon hilpeyttä kaunottaren Instagram-seuraajissa. He ilmaisivat huvittuneisuutensa hauskoilla viesteillä päivityksen kommenttikentässä. 

-    Eikä hävetä yhtään.

-     Sitten seuraavaksi vedettävä kauppakärry.

-     Onko paikalla henkilökuntaa, tarvitsen pikaisesti ulkoilutusta! Tuokaa vaununi!

-     Voi Harria. Olette suloisia.

Rattaista mieltään muuttanut Janni on esitellyt rakasta lemmikkiään myös Seiskalla. Tuolloin Harrilla ei ollut vastaavanlaisia terveysongelmia kuin nyt. Janni on kertonut, kuinka söpöllä pörröpäällä on pitkä kuntoutus edessä. Harri loukkasi ja mursi jalkansa, jonka jälkeen se jouduttiin leikkaamaan. 

Lue lisää: Janni Hussi avautuu Harri-koiran terveydentilasta: ”Säälittää Harpan puolesta” – lemmikin jalka leikattiin onnistuneesti 

Rattaissa Harrin ei pääse juoksemaan, joten hänen jalkansa ei ole vaarassa murtua uudelleen. Sporttisen Jannin vauhdissa Harri varmasti pääsee nauttimaan kuitenkin vauhdin huumasta, kun Janni käy lenkillä rakkaan lemmikkinsä kanssa. 

Lue myös: Janni Hussi vitsailee tiukoissa trikoissa arasta aiheesta - faneilta napakymppiin osuva reaktio: "Kyllä tuossa asennossa pieru pääsee vahingossakin ilmoille"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AEL. * (*aika ennen lastaa)

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Lue myös: Janni Hussi paljasti somessa Harri-koiransa karun kohtalon: Takana surullinen kärsimysten viikonloppu - "Oon itkeny silmät päästäni"

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »