Katso kuva!

Janni Hussi avautuu Harri-koiran terveydentilasta: ”Säälittää Harpan puolesta” – lemmikin jalka leikattiin onnistuneesti

Uutiset | 14.10.2020 18:31

Sosiaalisen median vaikuttaja, malli ja radiojuontaja Janni Hussi, 29, avautuu Harri-koiransa terveydentilasta sosiaalisessa mediassa. Seiskallekin lemmikkiään esittelyt kaunotar kertoo, kuinka rakkaan lemmikin murtunut jalka leikattiin. Harri oli loukannut etujalkansa viikonlopun aikana, ja on nyt paranemaan päin. 

- Lämmin kiitos kaikille ihanista viesteistä ja vertaistuesta! Helpotti isosti oloa epätietoisuuden ja ”voimattomuuden" keskellä. Harri leikattiin eilen ja nyt jalkaan on asennettu titaania ja pultteja. Yö kotona meni hyvin siskonpedissä olkkarin lattialla, tosin valvoessa. Mutta ei voi tarpeeksi korostaa miten iso merkitys vierihoidolla on pikku potilaaseen! Heti jos rapsutus tai silittely loppui, tuli itku. Mutta kun piti lähellä ja silitteli, niin tuntuu että kivutkin puolittuivat. Kyllä sitä ihan mielellään valvoi. Nyt onkin sitten pitkä kuntoutus edessä. Säälittää Harpan puolesta, kun tietää miten energinen kaveri se on. Mutta hoidetaan homma tyylillä maaliin niin kohta pikku pulttijalka juoksentelee entistäkin ehompana pallon perässä, Janni kertoo.

Lue lisää: Janni Hussi paljasti somessa Harri-koiransa karun kohtalon: Takana surullinen kärsimysten viikonloppu - "Oon itkeny silmät päästäni"

Janni kiittää suuresti Kouvolan Eläinsairaalaa, koska he pitivät erinomaista huolta rakkaasta lemmikistä. 

Loukkaantuminen

Jannin viikonloppu sai ikävän käänteen, kun rakas-Harri loukkasi etujalkansa. Saatuaan lemmikkinsä huoltoon Janni paljasti Instagramissa, että Harrin jalassa oli murtumia ja paikat olivat sijoiltaan. Harrille laitettiin tuolloin päivystyksessä jalkaan tukeva lasta, ja rakas koira sai myös kipulääkkeitä. 

Lue myös: Jaajo Linnonmaan ja Janni Hussin uusi ulkonäkö häkellyttää tuoreissa kuvissa - ovatko Aamulypsyn tyylimuutokset aitoja? "Hussi vanheni 20 vuotta" - "Ihan kun ois brenkutellut"

Huoli rakkaasta Harrista oli Jannilla erittäin kova. 

- Olen itkenyt silmät päästäni avuttomuudesta, kun toinen on kärsinyt vieressä. Soitin kaikki mahdolliset ja mahdottomat ensiavut, mutta missään ei ollut päivystävää leikkaavaa ortopediä viikonloppuna töissä.

Helpotus onneksi löytyi pian, kun kaunotar sai lemmikkinsä hyvään huomaan. 

Lue myös: Yllätyskäänne: Janni Hussista Aamulypsyn uusi juontaja - tuuraa Anni Hautalaa! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jossei oo kuvaa, niin ei ole todistetusti kiipeillyt Kouvolan huipulle. 🎢Mäkihyppytornin portaat 1 Janni 0. 🥵

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!