Uutiset

Missit Sephora Lindsay ja Kelly Kalonji avautuvat lapsuudesta Raisiossa: Alakouluaika oli yhtä helvettiä!

29.07.2017 13:42

Ei pidä ihmetellä, mikäli kesäkaduilla näkyy lommoja siellä täällä. Ilmiölle on näet täysin luonnollinen selitys: kansalaisten leuat ovat vain loksahtaneet asvalttiin asti, kun tulikuumat kesäneidot Sephora ja Kelly ovat kävelleet ohitse!

Kyseessä ovat tietenkin Miss Helsingit Sephora Lindsay, 20, ja Kelly Kalonji, 30. Sephora kruunattiin pääkaupungin kauneimmaksi tänä keväänä, Kelly puolestaan vuonna 2013.

LUE MYÖS: Sori, miehet, Kelly Kalonji on nyt varattu - iski turkulaisen liikemiehen: Hän täyttää kaikki toiveeni!

Miss Helsinki-titteleistään huolimatta kumpikin kongolaistaustainen kaunotar mieltää Turun kotikaupungikseen. Tai oikeammin Raision, missä sekä Sephora että Kelly ovat käyneet koulunsa. Tyttöjen lapsuudet kaupungissa olivat tosin varsin erilaiset.

Sephora Lindsay & Kelly Kalonji

– Meidän perheemme otettiin tosi hyvin vastaan. Halusimme olla avoimia ja tutustua paikallisiin. Parhaimmat ystäväni ovat edelleen raisiolaisia, Sephora kiittelee.

Kellyn kokemus oli varsin erilainen.

– Minulla oli ihan kauheaa. Alakouluaikani oli yhtä helvettiä. Olin koulumme ainoa tummaihoinen ja kiusaaminen oli brutaalia: välitunneilla haukuttiin ja revittiin hiuksista, Kelly kertaa järkyttyneenä.

– Lopulta jouduin kotiopetukseen. Tuntui pahalta, etteivät opettajat pystyneet lopettamaan kiusaamista.

Lue lisää Sephorasta ja Kellystä sekä tsekkaa kuumat bikinikuvat tuoreimmasta Seiskasta! 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Kari Pekonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!