Rosanna elää sinkkuna.

Missikaunotar Rosanna Kulju viihtyy sinkkuna: ”En jaksa käydä treffeillä tai etsiä väkisin seuraa!”

25.05.2019 12:53

Miss Helsinki -kisoja luotsaava Rosanna Kulju, 27, erosi vuosi sitten pitkäaikaisesta puolisostaan, Hunks-komistus Tofe Saidista. Eron jälkeen vaalea kaunotar on viihtynyt sinkkuna, eikä hänen miessuodattimensa ole päästänyt uusia kaksilahkeisia läpi.

– On ollut sellainen fiilis, etten jaksa pahemmin käydä treffeillä tai etsiä väkisin seuraa, Rosanna kertoo.

– Luulen, että seuraava mieheni löytyykin odottamatta jostain nurkan takaa, hän jatkaa.

Miss Helsinki -kruununsa menettänyt Jessica Ruokola oli Rosannan rakas kämppis. Rosanna tunnustaa Jessican poismuuton yhteiskämpästä ottaneen koville. Kuva on vuodelta 2016.
Miss Helsinki -kruununsa menettänyt Jessica Ruokola oli Rosannan rakas kämppis. Rosanna tunnustaa Jessican poismuuton yhteiskämpästä ottaneen koville. Kuva on vuodelta 2016.

 

Lue myös: Missikaunotar Sara Siepin ja Rosanna Kuljun yllättävä yhteys lapsuudesta - pohjoisuus yhdistää: "Se on jokin ihmeellinen side"

Ilo kavereiden onnesta

Rosanna tilitti vastikään blogissaan, miten hänen ystävänsä löytävät puolisoita ja alkavat saada lapsia.

– Olen aina rakastanut lapsia. Äitini sai minut 23-vuotiaana. Itse elän tällä hetkellä elämäntilanteessa, johon kuuluu vuokrakoti, koira ja sinkkuelämä.

Lue myös: Rosanna Kulju ei enää suostu uhkapelifirmojen mannekiiniksi: "En voisi käsi sydämellä suositella seuraajilleni"

Valoisana luonteena Rosanna ei ole kuitenkaan katkera vaan iloinen ystäviensä onnesta.

– Ystäväni ja kämppikseni Jessica Ruokola muutti vastikään yhteisestä kodistamme rakkauden perään Barcelonaan. Olen niin onnellinen hänen puolestaan.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Matti Matikainen ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!