Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Pihla Koivuniemi

Missikaunotar Pihla Koivuniemi alastomana nudistirannalla - Joutui poikaporukan piirittämäksi: "Minulla on iso m*lkku"

Vuoden 2017 Miss Suomi -kisan 2. perintöprinsessa, juristiksi opiskellut Pihla Koivuniemi ei epäröi peitellä alastonta kroppaansa. 

Hän kertoi tammikuussa Fit-lehdelle, että voisi elää aivan hyvin nudistina. 

Lue lisää:  Oho, ex-missi PIhla Koivuniemi poseeraa Fit-lehden kannessa naturellina ja alasti: "Voisin hyvin elää nudistina" - katso!

Naisen oikeus

Pihla julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän poseeraa ilman rihman kiertämää. Instagram-sääntöjen mukaisesti kaunotar on kuitenkin peittänyt intiimialueensa. 

Pihla kertoo olleensa nudistirannalla, jonne oli tullut joukko pikkupoikia vaatteet päällä.

- Seksikäs, isot tissit, he huutelivat minulle, Pihla kirjoittaa englanniksi kuvaan. 

- Minulla on iso m*lkku, he myös huusivat. Kun sanoin heille, että soitan poliisille, he kertoivat olevansa albaaneja, eivätkä he välitä, vaikka soittaisin. 

- Olen harmistunut siitä, että on olemassa vielä ihmisiä, jotka ajattelevat, että ihon näyttäminen on syy asettaa naiset alas ja saada tuntemaan heidän olonsa epämukavaksi. Seksuaalinen häirintä sucks, Pihla kirjoittaa. 

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.) 

Luonnollista

Missikaunotar paljasti viime vuonna Seiskalle, että hän oli törmännyt somessa uutisotsikkoon, jossa kerrottiin, keillä kaikilla julkkisnaisilla on alapääkarvoitus. 

 – Olin sen verran häkeltynyt uutisesta, että haluan kertoa, että minullakin on puska. En ole leikannut pariin vuoteen intiimikarvoitustani. Mikä voisi olla luonnollisempaa ja normaalimpaa, Pihla kertoi. 

Lue myös: Strippausta, seksiä ja seuralaispalveluita – juristiksi valmistuva perintöprinsessa Pihla Koivuniemi hukkuu epämääräisiin työtarjouksiin!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Donut disturb 🍩 . #beachlife #holidayingreece #donuts #swim

A post shared by Pihla Koivuniemi (@pihlakoivu) on

 

 

 

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!