Uutiset
Katso kuva!

Oho, ex-missi PIhla Koivuniemi poseeraa Fit-lehden kannessa naturellina ja alasti: "Voisin hyvin elää nudistina" - katso!

06.02.2019 11:59

Vuoden 2017 Miss Suomen 2. perintöprinsessa Pihla Koivuniemi ei epäröinyt heittäytyä kuvaan ilman vaatteita tuoreessa Fit-lehdessä.

LUE MYÖS: MISS SUOMEN PERINTÖPRINSESSA PIHLA KOIVUNIEMI KIRJAIMELLISESTI YLÄOSATTOMISSA – SYY ESITELLÄ RUSKETUSRAJOJA!

Jutussa hän kertoo olevansa sinut kroppansa kanssa ja tottuneensa alastomuuteen. Kansikuvassa hän näyttää poseeraavan myös varsin luonnollisessa meikissä.

- Voisin hyvin elää nudistina, Pihla toteaa.

Juristiksi valmistuva kaunotar postailee tunnetusti rohkeita kuvia myös Instagram-profiiliinsa. Missivuotenaan hän kuitenkin hieman pelkäsi, ettei missi voi julkaista somessa kuvia yläosattomissa.

KATSO MYÖS: OHHOH, MISSI PIHLA KOIVUNIEMI, 23, POSEERAA LIKI ALASTI – POISTI KUVAN NETISTÄ JO KERRAN: ”AJATTELIN, ETTEI MISS SUOMI VOIS HEILUA RANNALLA YLÄOSATTOMISSA!”

Viime kesänä Pihla solmi mallisopimuksen Milanoon.

LUE LISÄÄ: MISSIKAUNOTAR PIHLA KOIVUNIEMI JÄTTÄÄ SUOMEN - MALLISOPIMUS ULKOMAILLE! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Huomenta Oon viettänyt ehkä maailman rokuleimman joulukuun. En oo lähestulkoon poistunut kotoa mutta mä olen kirjoittanut mun gradua joka on melkein valmis! Jeiiijjjj!!! Ja suorittanut syvää itsetutkiskelua Eli hengissä ja hyvinvoiva (itseasiassa mun horoskooppi sanoi että hiljaiselon aika on ohi) 🤩 Enkä toisaalta tiedä miten tää pimeä voi vaikuttaa muhun näin paljon jos oon asunut joskus Lapissa 😂 Tsemppiä kaikille koululaisille ja työläisille ja erityisesti sinne missä aurinko ei ole vielä noussut mutta olet silti jo yliopistolla Aurinkoista tiistaita 🌞🌞🌞🌞💛💛💛 #life #lawschool #oikis #gradu #elämä yea #wheretofindme

Henkilön Pihla Koivuniemi (@pihlakoivu) jakama julkaisu

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!