fbqMissikaunotar Jessica Ruokola poseeraa jälleen alasti uusissa Playboy-kuvissa: ”Riisuutuminen tuntui luonnolliselta!” | Seiska
jessica ruokola

Missikaunotar Jessica Ruokola poseeraa jälleen alasti uusissa Playboy-kuvissa: ”Riisuutuminen tuntui luonnolliselta!”

Uutiset | 12.10.2018 10:38

Miss Helsinki -kilpailusta julkisuuteen noussut Jessica Ruokola sai muutama vuosi sitten ikimuistoisen yhteydenoton, jonka saattelemana näyttävä brunetti matkusti Portugaliin Playboy-lehden kuvauksiin. 

- Sen lisäksi, että mut nostettiin kuukauden Playmateksi, sain myös kokonaisen takakannen. Mä en osaa sanoin kuvailla, kuinka kiitollinen ja onnellinen olen kaikesta tästä, Jessica hehkutti. 

Jessican rohkeat kuvat vakuuttivat niin lukijat kuin itse lehden tekijätkin, sillä syyskuussa nainen matkusti uudestaan Portugalin Playboy-lehden kuvauksiin.

-  Olin Portugalissa vain muutaman päivän, eli kyseessä oli todella nopea pyrähdys. Siitä huolimatta oli jälleen kerran aivan mieletön kokemus. Olen kehittynyt viimeisen muutaman vuoden aikana, sillä olenhan kerennyt poseeraamaan kameralle sinä aikana huomattavan monta kertaa, kaunotar kommentoi Seiskalle. 

Lue lisää: Suomen seksikkäin Playboy-kaunotar on poistunut sinkkumarkkinoilta – uusi rakkaus vie ulkomaille!

 

Jessica on vielä vaitonainen siitä, millaista materiaalia kuvauksissa purkitettiin, mutta varmaa on, että uuden rakkauden elämäänsä löytänyt nainen nähdään jälleen ilman rihman kiertämää. 

- Tällä kertaa olin paljon itsevarmempi ja kuvaukset saatiin purkkiin nopeasti. Sen lisäksi riisuutuminen ja alastomuus tuntui luonnollisemmalta, kun jännitys on karissut ensimmäisen kerran jälkeen. 

- Kiitos Lissabon ja kiitos Playboy Portugal, että kohtelitte minua jälleen hyvin!

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!