fbq
Uutiset
18.01.2018 12:50
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Timo Korhonen
Pihla Koivuniemi sai Jodel-kirjoittajien nimet tietoonsa.
Missi Pihla Koivuniemi sai selville Jodel-sovelluksessa törkeyksiä kirjoittaneiden nimet – poliisi selvitti, tekijät Pihlalle tuttuja ihmisiä: Yllätyin todella paljon!
Uutiset
18.01.2018 12:50
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Timo Korhonen

Miss Suomen toisesta perintöprinsessasta Pihla Koivuniemestä leviteltiin Miss Suomi -kilpailun aikaan Jodel-sovelluksessa huhuja huumeidenkäytöstä ja yksityisyyden piiriin kuuluvista asioista.

Lue lisää: Miss Suomi -finalisti Pihla Koivuniemi somevihan kohteena: Rikosilmoitus huumehuhuista!

Pihla teki asiasta rikosilmoituksen ja oli myös yhteydessä suoraan Jodeliin. Poliisi alkoi tutkia asiaa vakavasti vasta, kun Pihla itse keräsi aineiston ja osoitti sen täyttävän rikoksen tunnusmerkistön.

– Poliisitkin ovat käyneet Jodelin kanssa kirjeenvaihtoa. Ajattelin, että en saa koskaan kirjoittajia selville, mutta poliisin määräyksestä Jodel luovutti heidän nimensä, Pihla kertoo.

Hän tunsi kirjoittajat, mutta kukaan heistä ei ollut hänen sydänystävänsä.

Lue lisää: Missi Pihla Koivuniemi teki rikosilmoituksen Jodel-sovelluksen törkykirjoittelusta: Olen valmis menemään oikeuteen!

– Olen aiemmin ollut tekemisissä heidän kanssaan. Yksi oli vanhempi miespuolinen kaveri, mistä yllätyin todella paljon. Soitin hänelle, ja hän oli hyvin nolona ja pahoillaan. Muihin kirjoittelijoihin en ole ollut yhteydessä ainakaan vielä.

– Voin todella pahoin viime kesänä, kun ihmiset kirjoittivat niin paljon sontaa. Totta kai olen todella pettynyt heihin.

Lue Pihla Koivuniemen tuoreista kuulumisista lisää torstaina ilmestyneestä Seiskasta 3/2018!