Camilla Jussila

Miss Suomi -semifinalisti Camilla avautuu ensimmäistä kertaa isänsä Petteri Jussilan kuolemasta!

16.05.2017 15:25

Miss Suomen kruunusta kilpailee tänä vuonna tamperelainen opiskelija Camilla Jussila, joka on edesmenneen ternimaitoyrittäjä Petteri Jussilan tytär. Tampereella asuva Camilla oli 7-vuotias, kun hänen isänsä menehtyi traagisesti pelastaessaan veteen pudonnutta 3-vuotiasta Casmir-poikaansa.

- Muistan yllättävän paljon isästäni, vaikka olin todella nuori, kun hän menehtyi! Olin juuri menossa ensimmäiselle luokalle. Isän menehtyminen on luonnollisesti yksi elämäni suurimmista käännekohdista, Camilla, 20, kertoo.

Camillalla on läheiset välit Petterin leskeen, fitness-guru Jutta Gustafsbergiin ja hänen poikaansa Maxiin. Jutta toimii yhtenä Miss Suomi -kilpailun valmentajana.

- Jutta on kannustanut minua lähtemään mukaan kilpailuun! En ole ikinä osallistunut kauneuskilpailuihin, mutta nyt tuntui siltä, että on oikea aika. Suku on kannustanut minua kauneusalalle. Olen saanut myös sukulaisilta hyviä neuvoja. He ovat olleet sitä mieltä, ettei minun kannata lukea netin keskustelupalstoja sekä ovat kannustaneet minua olemaan täysin oma itseni.

Jutan tavoin Camilla nauttii suuresti urheilemisesta.

- Käyn salilla viisi kertaa viikossa. Olen tosi urheilullinen. Se on yksi suurimmista hyvän olon lähteistäni.  

Camillan perheeseen kuuluu äidin lisäksi kaksi pikkuveljeä ja pikkusisko. Hän pitää Jutan poikaa Maxia pikkuveljenään.

- Kutsun häntä pikkuveljekseni. Lisäksi minulla on 16-vuotias veli ja 6-vuotias sisko. Rakastan sisaruksiani täydestä sydämestä.
 

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Ari Lahti

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!