fbqMiss Suomi Viivi Altosen järkyttävä avautuminen: Tuttu mies hakkasi mustelmille - "Hän otti sorkkaraudan ja alkoi lyömään minua" | Seiska
Viivi Altonen

Miss Suomi Viivi Altosen järkyttävä avautuminen: Tuttu mies hakkasi mustelmille - "Hän otti sorkkaraudan ja alkoi lyömään minua"

Uutiset | 11.12.2020 12:21

Tämänvuotinen Miss Suomi Viivi Altonen avautuu poikkeuksellisesti Instagram-tilillään muutama vuosi sitten kokemastaan väkivallasta.

Viivi, 24, kertoo Instagram-päivityksessään asuneensa Mosambikissa muutama vuosi sitten, ja siellä hän joutui pahoinpitelyn uhriksi.

- Minä myös olen joutunut väkivallan kohteeksi. Kerron tämän siksi, että haluan tuoda voimaa kaikkiin, ketä tämä asia koskettaa: et ole yksin, Viivi kertoo päivityksen aluksi.

- Asuin muutama vuosi sitten Mosambikissa. Oli yksi lauantai ja olin matkalla kotiin, kun paikallinen tuttu tuli auttamaan minua etsimään ystäväni avaimia. Lähdimme hakemaan taskulamppua, kun miehellä pimahti. Myöhemmin sain tietää henkilöllä olevan päihdeongelma.

Lue myös: Miss Suomi Viivi Altosella joulukuussa edessä elämänmuutos – ”Olen todella innoissani”

Tilanne äityi Viivin mukaan nopeasti erittäin vaaralliseksi.

- Hän otti sorkkaraudan ja alkoi lyömään minua. Koko tilanne meni täydessä sokkitilassa, enkä vielä tajunnut silloin, että mitä on tapahtunut. Pienen ajan jälkeen pääsin pakoon ja juoksin kotiin. Olin hakattu mustelmille.

Lue myös: Tätä ei ole ennen nähty: Suomen kaunein nainen Viivi Altonen testasi hirvittävän tulisia herkkuja - "Onko se ambulanssi valmiina?" Katso video!

Oranssit päivät -kampanjassa mukana

Viivi kertoo päivityksessään, ettei vieläkään ole henkisesti täysin toipunut tapahtuneesta.

- Tämä tilanne on minulle edelleen vaikea, mutta se on loppujen lopuksi kasvattanut minua myös henkisesti. Kärsin tilanteesta pitkään, mutta olen löytänyt työkalut siihen, että olen päässyt elämässäni eteenpäin.

- Tämä on suuri syy, miksi haluan inspiroida jokaista lähtemään rohkeasti omia unelmiaan kohti. Se, mitä olet kokenut ei määritä sinua nyt tai eikä silloin. Olet vahva, olet upea, Viivi kirjoittaa.

Viivin päivitys liittyy parhaillaan käynnissä olevaan Oranssit päivät -kampanjaan, jossa Viivi on ollut mukana. Oranssit päivät -kampanjan takana on YK:n tasa-arvojärjestö UN Women ja kampanjan tarkoituksena on vaatia naisiin kohdistuvan väkivallan loppua.

Lue lisää: Nyt taistellaan naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan – julkisuudesta tunnetut kaunottaret näyttävät voimansa: näin vakavaa ongelmaa voidaan kitkeä

Lue myös: Uusi Miss Suomi etsii seuraa Tinderissä: Viivi Altonen haluaa itselleen pahan pojan - tällaisilla kuvilla hän hakee lempeä!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!