Katso kuvat!

Miss Suomi 2020 -kaunottaret viettelevän kuumissa kuvissa Temppari-huvilassa! "Jokainen on erilainen, ja olen hyväksynyt sen"

Uutiset | 22.01.2021 14:02

Miss Suomi 2020 -kisoissa menestyneet naiset matkustivat aiemmin tällä viikolla Vuokattiin, Aatelin Keisari -huvilalle pohtimaan, mitä kaikkea onkaan tapahtunut missiksi kruunaamisen jälkeen. Temptation Island Suomen kahdeksannelta kaudelta tutuksi tulleessa huvilassa missit totesivat yksissä tuumin, että jokaisen ura on edennyt vuoden aikana merkittävästi.

Kirkkain kruunu toi pääkaupunkiin

Katso myös: Miss Suomi 2020 Viivi Altonen, 23, häikäisee seksikkäissä alusvaatteissa - viettelevät sinkkukuvat!

Miss Suomeksi kruunattu Viivi Altonen, 25, kertoo, että hänen elämänsä on muuttunut kruunajaisten jälkeen hurjasti.

- Työni vaihtui, muutin uuteen kaupunkiin ja aloitin aika lailla uudenlaisen elämän.

Viivi Altonen 
Viivi kertoo, että uudet arkirutiinit ovat vaatineet totuttelua.

- Arkirutiinini ovat muuttuneet, ja välillä niitä ei ole ollenkaan. On ollut totuttelua. Tasapainottelen työn, opiskelujen sekä Miss Universum -kilpailuihin valmistautumisen välillä. Kiirettä pitää, mutta nautin kaikesta, mitä teen. 

Lue myös: Kuin Kurvin Kleopatra! Suomen kaunein nainen Viivi Altonen avasi ovensa Seiskalle: ”Kotini on sanottu näyttävän egyptiläiseltä teltalta” – video!
 

Viivi Altonen
Oman ajan puute on myös korostanut henkisestä hyvinvoinnista huolehtimisesta.

- Haluan tehdä itselleni ikimuistoisen vuoden, ja olen jo nyt päässyt tekemään vaikka mitä asioita, jotka tulen muistamaan aina.

Voisi kuvitella, että Miss Suomeksi kruunaaminen, valtava mediapyöritys ja arjen totaalinen muuttuminen loisivat kestämättömiä paineita Viiville. Hän kertoo, että näin ei kuitenkaan ole.

- Uskon, että iän tuoma tietty kypsyys on auttanut minua siinä, etten koe hirveästi paineita. Teen omaa juttuani, ja luotan itseeni. Jokainen meistä on erilainen, ja olen hyväksynyt sen. Totta kai välillä tulee paineita julkisuuden ja ulkonäön suhteen, mutta yritän olla ottamatta siitä stressiä.

Viivi Altonen

Miehet panostavat ensitapaamiseen

Miss Suomen 1. perintöprinsessa Laura Hautaniemi, 25, kertoo, että kruunajaisten jälkeen tulleita työkeikkoja on ollut haastavaa sovittaa kalenteriin. Näyttävä nainen asuu Kuopiossa mutta joutuu töiden perässä reissaamaan toistuvasti Helsinkiin.

Laura Hautaniemi

Sinkkuna viihtyvä Laura kertoo myös treffailun muuttuneen merkittävästi Miss Suomi -kisojen jälkeen.

- Tuntuu, että miehet saattavat panostaa ihan valtavasti jo ensikohtaamiseen, mikä tuntuu minulle vieraalta. Olen yrittänyt selittää, etten ole kruunaamisen jälkeen ihmisenä muuttunut, vaan olen sama opiskelijatyttö kuin aina ennenkin. Jos minuun haluaa aidosti tutustua, vaikutuksen voi tehdä vaikka luisteluradalla. Ja pitäähän minunkin tehdä vaikutus siihen mieheen! Uskon kuitenkin, että sitten kun klikkaa, niin sitten klikkaa. Olivatpa puitteet mitkä hyvänsä.

Lue myös: Kasperi Kapasen kanssa bilettänyt missi Laura Hautaniemi baari-illasta: Taisi siinä joku…
 

Laura Hautaniemi

Taloudellinen vakaus tuo valinnanvapautta

Noona Pölkki, 26, kruunattiin Miss Suomen 2. perintöprinsessaksi viime syyskuussa. Urheilullinen missi kertoo, ettei kärsi ulkonäköpaineista. Missikiertuedieetteihin Noona ei usko. Missillä onkin yksi pätevä vinkki vitonen kaikille Miss Suomi -kisoihin tähtääville.

Noona Pölkki
- Uskon, että nyt oli ihan oikea aika lähteä kisaan, ja veikkaan, että nuorempana olisin voinutkin kärsiä ulkonäköpaineista. Suosittelen odottamaan iän karttumista ennen kisaan osallistumista.

Lue myös: Jo seitsemän vuotta yhdessä! Perintöprinsessa Noona Pölkin Blerim-rakas: En usko, että misseys kaataa suhdettamme!

Kiinteistönvälittäjänä uraa luonut Noona kertoo myös hyötyneensä missivuoden tuomasta julkisuudesta, sillä hän on pystynyt yhdistämään yhteistyötarjoukset päivätöihinsä.

- Haluan luoda itsestäni brändin omien kiinnostuksen kohteideni ympärille. Erilaisista yhteistöistä on paljon kilpailua, joten jos nämä työt ovat ainoita tulonlähteitä, voi helposti joutua ottamaan töitä, jotka eivät edusta itseään. 

Noona Pölkki

- Olen saanut jatkaa normaalisti työssäni asuntojen parissa, ja taloudellisen vakauden ansiosta voin valita yhteistyöt, jotka puhuttelevat minua, Noona iloitsee.

Lue myös: Missikaunotar sijoittaa asuntoihin! Noona Pölkki spekulaatiosta rahojen alkuperästä: ”Totuus on, että…!”
 

Noona Pölkki

Kritiikkiä ei saa ottaa henkilökohtaisesti

Miss International Finlandiksi kruunattu turkulainen Anna Merimaa, 23, kertoo arkensa muuttuneen huomattavasti kiireisemmäksi kruunun myötä. Annan arki koostuukin opiskelusta, työkeikoista sekä kansainvälisiin kisoihin valmistautumisesta.

 - Olen hyvin suunnitelmallinen ja järjestelmällinen, joten toistaiseksi olen saanut sovitettua kaiken yhteen toimivaksi kokonaisuudeksi.

Anna Merimaa

Urheilullinen Anna on tehnyt aiemmin mallintöitä, joten hän on tottunut ulkonäkönsä arvosteluun.

- Olen aina ollut melko sinut itseni kanssa, ja noudatan terveellisiä elämäntapoja. Lisäksi tykkään urheilullisesta elämäntyylistä. Mallintöitä tehdessä olen tottunut siihen, että ulkonäköäni arvostellaan. Osaan olla ottamatta sitä henkilökohtaisesti, ja aikuisiällä olen tullut myös itsevarmemmaksi.

Lue myös: Miss Suomi 2020 -finalistit rohkeina seksikkäissä alusvaatteissa - tyrmäävät kuvat! Kuka kymmenestä kaunottaresta on suosikkisi?
 

Anna Merimaa

Julkisuus ei pelota nuorta missiä, vaikka hän tunnustaakin miettivänsä aina tarkasti millaisen kuvan itsestään haluaa antaa.

- Koen, että se on hyvä työkalu tärkeiden asioiden esille tuomiseen, kun sitä osaa käyttää oikein.

Bikinit: Funky Lady
Kuvauspaikka: Vuokatin Aateli
Kuvaaja: Laura Iikkanen

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Laura Iikkanen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!