Vain Seiskassa!

Kuin Kurvin Kleopatra! Suomen kaunein nainen Viivi Altonen avasi ovensa Seiskalle: ”Kotini on sanottu näyttävän egyptiläiseltä teltalta” – video!

Uutiset | 22.01.2021 08:29

Pahamaineinen Piritori, Vaasankadun viinatrokarit ja haahuilevat huumehörhöt. Sörnäisten Kurvi kuuluu Helsingin värikkäimpiin alueisiin, joka kuhisee elämää ja monenmoista tallaajaa ympäri vuorokauden.

Se ei ole paikka, joka tulisi ensimmäisenä mieleen Miss Suomen uutena asuinympäristönä. Mutta niin vain valtakunnan kaunein nainen Viivi Altonen, 24, jysäytti sinne muuttokuormansa. Tamperelaislähtöinen Viivi asuu nyt aivan Kurvin sydämessä.

– Totta puhuen en tiennyt tästä paikasta mitään etukäteen. Asuntoilmoituksessa luki vain Kallio, mutten tuntenut Helsinkiä ollenkaan. Muutama tuttu rykäisi, että ”siellä saattaa olla vähän villimpää”, mutten silti tiennyt mihin oikein olen muuttamassa, Viivi nauraa Seiskalle.

Lue koko juttu Seiskan Klubista: Muutti Tampereelta Helsinkiin! Miss Suomi Viivi Altonen esittelee persoonallisen yksiönsä Seiskalle!

VIDEOMAISTIAISIA: Viivi Altosen kotiesittely

Matkamuistoja maailmalta

Viivi on kuvaillut itseään meneväksi ja räväkäksi reissumimmiksi. Eikä syyttä: hän on 24 vuoden ikään mennessä ehtinyt asua jo Australiassa, Etiopiassa, Intiassa ja Sveitsissä. Kansainvälisyys näkyy kaunottaren kodissa lukuisina matkamuistoina maailmalta.

Varsinkin egyptiläishenkistä sisustuselementtiä löytyy nurkista siinä määrin, että tumma ja tulinen Viivi on kuin Kurvin Kleopatra poseeratessaan Seiskan kuvaajalle. Vertaus on sikäli osuva, että eräs Miss Suomen ystävä on jo ehtinyt verrata hänen yksiötään egyptiläiseen telttaan.

– Tunnustan, etten ole koskaan nähnyt kauheasti vaivaa kotini eteen. Tärkeintä on, että kotiin tullessa tuntee oikeasti tulevansa kotiin. Tämä ei ole välttämättä kaunein, seesteisin tai hienoimmin sisutettu kämppä, mutta tämä näyttää minulta, Viivi kuvailee.

Katso Kurvin Kleopatran muhkea kotiesittelypaketti tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ

Rohkea kanansiipien ystävä

Seiskan ja ravintola Hookin alkuperäissarja Siivet suussa siirtyi taannoin kanansiipien luvattuun maahan – nimittäin Pirkanmaalle.

Tamperelaislähtöinen Viivi Altonen uskaltautui maistamaan ravintolan kaikkein tulisimpia siipiä, pahamaineisia Nagamoritzeja.

Oh my dear God... siiven suustaan poiminut Viivi kuvaili.

KATSO VIDEO: Siivet Suussa: Miss Suomi Viivi Altonen testasi Hookin hirvittävän tuliset herkut:

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!