Miss Plus Size Niina Kuhta sai erokotinsa myytyä – ”Monet itkut jo tullut itkettyä!”

Uutiset | 21.06.2019 16:01

Suurin pudottaja -sarjaan osallistuvan entisen Miss Plus Size -voittajan Niina Kuhdan ja hänen Tomi-miehensä avioliitto on päättymässä eroon. Kaksi vuotta naimisissa ollut Niina myöntää liittonsa tulleen tiensä päähän. Niina ja Tomi jättivät erohakemuksen kakkosvaiheen käräjäoikeuteen ennen juhannusta.

Niinan ja hänen Tomi- miehensä avioliitto kesti kaksi vuotta. Pariskunta poseerasi Seiskalle Linnan juhlien jatkoilla vuonna 2018.
Niinan ja hänen Tomi- miehensä avioliitto kesti kaksi vuotta. Pariskunta poseerasi Seiskalle Linnan juhlien jatkoilla vuonna 2018.

 

Lue myös: Avioero! Miss Plus Size Niina Kuhta: ”Elämänkolhut erkaannuttivat meidät!”

Talo meni kaupaksi

Niina ja Tomi saivat myytyä Itä-Helsingistä kaksi vuotta sitten ostamansa lemmenpesänsä juuri ennen Suurin pudottaja -sarjan kuvausten alkamista.

Lue myös: Miss Plus Size Niina Kuhta laittoi hulppean kotinsa myyntiin: Hintapyyntö yli 600 000 euroa – kuvat!

– Tietyllä tapaa tämä on pehmeä lasku uuteen elämänvaiheeseen, sillä ympärillä on koko ajan tuotantoryhmä ja sarjan muut tähdet. Kartanossa minulla on aikaa miettiä elämää. Monet itkut on tullut jo itkettyä. Uskon kuitenkin, että elämä voittaa, vaikka ero tuntuukin tällä hetkellä musertavalta, Niina pohtii.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!