Hyppää pääsisältöön
Niina Kuhta erosi.

Avioero! Miss Plus Size Niina Kuhta: ”Elämänkolhut erkaannuttivat meidät!”

Hääalan yrittäjän ja entisen Miss Plus Size -voittajan Niina Kuhdan ja hänen Tomi-miehensä avioliitto on päättymässä eroon. Kaksi vuotta naimisissa ollut Niina myöntää liittonsa tulleen tiensä päähän.

– Teimme eroa vuoden. Mietimme pitkään, pystymmekö jatkamaan yhteistä matkaa. Elämän kolhut kuitenkin erkaannuttivat meidät. Meidän molempien olisi pitänyt muuttua toisiamme varten, mutta emme olleet valmiita siihen.

Niinan ja hänen Tomi- miehensä avioliitto kesti kaksi vuotta. Pariskunta poseerasi Seiskalle Linnan juhlien jatkoilla vuonna 2018.
Niinan ja hänen Tomi- miehensä avioliitto kesti kaksi vuotta. Pariskunta poseerasi Seiskalle Linnan juhlien jatkoilla vuonna 2018.

 

Lue myös: Laihdutusohjelmaan osallistuva Miss Plus Size Niina Kuhta: ”Pikaruoka on suurin syntini!”

– Olen huomannut, että tässä iässä ei ole enää halua yrittää muuttaa toista. Tietetenkin suhteen päättyminen on surullinen asia ja suuri pettymys. Olemme kuitenkin läheisiä ja yhteydessä toisiimme päivittäin, Niina kertoo Seiskalle.

Lue myös: Miss Plus Size Niina Kuhta laittoi hulppean kotinsa myyntiin: Hintapyyntö yli 600 000 euroa – kuvat!

Niina ja Tomi jättivät erohakemuksen kakkosvaiheen käräjäoikeuteen ennen juhannusta.

Lue lisää Niinan uudesta elämäntilanteesta tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!