Niina Kuhdan kohdusta löytyi neljä kasvainta.

Miss Plus Size Niina Kuhdan kohdusta löytyi neljä kasvainta – ”Pyörryin sairaalan käytävälle!”

12.07.2018 06:51

Hallitseva Miss Plus Size Niina Kuhta, 36, kävi ennen Atlantassa käytäviä Miss Plus Size World -kisoja gynekologisessa operaatiossa, jossa häneltä poistettiin kasvaimia tähystysleikkauksella.

– Kohdussani oli neljä eri kokoista kasvainta, joista osa saatiin poistettua viime viikolla. Ne ovat yllättävän yleisiä naisilla, eikä niitä tarvitse aina edes leikata. Joillakin ne puhkeavat itsestään. Minun kohdallani operaatio oli pakollinen, koska ne aiheuttivat rajua verenvuotoa, Niina kertoo Seiskalle.

Lue myös: Miss Plus Size Finland kiidätettiin sairaalaan! "Kyllä meillä Suomessa on hieno terveydenhuolto"

Kasvainten aiheuttamat kipukohtaukset ovat olleet niin rajuja, että eräälläkin kerralla sellainen vei Niinalta tajun. Hän kärsi myös anemiasta runsaiden verenvuotokohtausten takia.

– Hemoglobiinini oli lopulta niin alhainen, että aloin pyörtyillä. Viimeksi ennätin itse sairaalaan, mutta pyörryin käytävälle. Pääsin kuitenkin sairaalasta vielä saman vuorokauden aikana.

Lue lisää Niinalta löytyneistä kasvaimista ja matkasta kansainvälisiin Miss Plus Size World -kisoihin torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!