Uutiset

Miss Plus Size Finland kiidätettiin sairaalaan! "Kyllä meillä Suomessa on hieno terveydenhuolto"

22.05.2018 15:31

Hallitseva Miss Plus Size, hääpukuyrittäjä Niina Kuhta kiidätettiin eilen maanantaina (21.05) sairaalaan.  Niina kertoo asiasta Facebook-sivullaan.

– Jouduin äkillisesti sairaalaan eilen ja sairaalassa pyörryin, kun tulin tajuihini niin kysyin lääkäriltä ja hoitajilta paljonko kello on että ”apua mun pitää hoitaa yks työjuttu”. Tämäkös heitä vähän nauratti. Kalman kalpeena hoidetaan duunitkin, jos sattuu olee yrittäjä. Sain viimeisillä voimillani sen hoidettua ja delegoitua. Mutta tämä on niitä yksiä juttuja mikä kannattaa ottaa huomioon, jos yrittäjyyttä miettii, että on sitten vastuussa aina kaikesta, et jutut vaan pitää hoitaa oli huono päivä tai ei. Kiitos Töölön sävelen naapuriravintolan saatiin kuvauksiin toimitettua puku morsiamelle, kuka pääsi vasta iltamyöhään sen hakemaan ja naapurifirmasta, Niina kirjoittaa.

Niina on kertonut vaivoistaan Me naisten haastattelussa.

– Olen puhunut aina avoimesti kohdussa olevistani kasvaimista, tämä on naisilla melko yleinen vaiva, mutta harva puhuu asiasta julkisesti, Niina sanoo puhelimen välityksellä Seiskalle tiistai-iltapäivänä.

Lue lisää: Tällainen on uusi Miss Plus Size Niina Kuhta: Olen aina halunnut edistää naisten asemaa!

Niina pääsi jo illalla kotiin, ja kaunotar kertoo voivansa jo paremmin.

– Se oli melko raju kohtaus verenvuotoineen ja pyörtymisineen, mutta nyt voin jo paremmin. Hemoglobiini on melko matalalla, mutta kyllä se siitä nousee.Sairaalan henkilökunnalle Niina antaa kiitoksia.

– He ovat kuin enkeleitä, niin ihmisläheisiä ja auttavaisia. Kyllä meillä Suomessa on hieno terveydenhuolto, Niina päättää.

Teksti:Sami Spåra
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!