Uutiset

Miss Plus Size Marjaana Lehtinen paljastavasta sänkykuvasta miehensä kanssa: En kysynyt mieheltäni lupaa!

01.09.2017 15:23

Fitness-guru Jutta Gustafsbergin ja missikeisarinna Sunneva Kantolan järjestämän Miss Plus Size -kilpailun voittanut Marjaana Lehtinen kertoo lihoneensa menneenä kesänä peräti 5 kiloa. Kuohuviinilasien heiluttaminen on siksi saanut nyt vaihtua käsipainojen nostelemiseen ja urheilemiseen.

- Painon kertyminen kesäaikaan on varmasti jokaiselle tuttua, sillä aika moni meistä nauttii mielellään siideriä ja muita sokerijuomia terassilla. Nyt olen aika hyvin onnistunut pääsemään eroon kuohuviinipöhötyksestä. Minun ei ole tarkoitus pudottaa enää painoani, vaan enemminkin haluan kiinteyttä ja olla hyvässä kunnossa.

- Haluan olla elämäni kunnossa, kun annan Miss Plus Size -kruunun seuraajalleni. Haluan näyttää silloin todella hyvältä, Marjaana kertoi Seiskalle tiistai-iltana järjestetyssä Granonin hyväntekeväisyysillassa.

Marjaana


Ahkerasti kuntosalilla käyvä Marjaana on hurahtanut thainyrkkeilyyn. Hän kertoo innostuksen lajia kohtaan säilyneen pienestä loukkaantumisesta huolimatta.

- Onnistuin telomaan varpaani, joten treenit ovat nyt olleet pari viikkoa pannassa. Lupasin, että palaan vielä tällä viikolla takaisin tatamille. Ehdin käydä kuudesti salilla heilumassa ennen loukkaantumista. En voi kertoa, miten vamma sattui, sillä sen jälkeen kehopositiivisuuteni olisi mennyttä.

Kesän lopussa Marjaana nousi otsikoihin, kun innostui julkaisemaan ensimmäisen yhteiskuvan miehensä kanssa sosiaalisessa mediassa.

 

12 Years Today and Still Going Strong ❤?? Muistan kun tavattiin oli meidän ekat vuodet yhtä myrskyä ja mustasukkaisuutta. Miten sitä olikin 22-vuotiaana niin epävarma itsestään, toisen tunteista ja siitä että riittääkö toiselle... Monet illat tuli mökötettyä milloin mistäkin syystä, kun epäili toisen rakkautta. Parasta siinä taisi sitten lopulta olla se sopiminen ? . . Meidän suhde on ollut tulinen ja temperamenttinen mun tulisieluuden johdosta ja alussa myös sunkin. Me ollaan huudettu, riidelty, itketty, paiskottu ovia ja oltu mustasukkaisia.. Ollaan vuoroin kadotettu intohimo ja taas löydetty intohimo uudestaan ? ❤️ Ei oo aina ollu helppoo, mut kaiken kruunaa se kun sun vieressä on ihminen jonka kanssa sä voit oikeesti olla 100% oma itsesi ✨ . . Tää naarasleijona kesytti susta täydellisen miehen ja isän meidän lapsille. Mä oon voinut kertoo sulle AINA kaiken ja turvautua suhun missä tilanteessa tahansa. Sä oot tullut välillä jopa pois niistä puolison saappaista ja kuunnellut mua ystävänä, lohduttanut ja halannut tiukasti jos mulla on ollut paha olla. . . Oot todellakin ollut se Kuningas joka seisoo AINA oman Kuningattarensa takana mitä IKINÄ se päättääkin ?? Ja kuningatar ei aina oo päättänyt fiksusti... Oon ollu sun kanssa välillä liiankin hemmoteltu ja saanut "kaiken" mitä oon halunnut. Ja K Y L L Ä Hakisit mulle jopa sen kliseisen kuun taivaalta, jos se olis mahdollista. . . Oot uskonut meidän rakkauteen niinäkin hetkinä kun mä oon ollut heikko ja en oo uskonut meihin ja oon olut valmis luovuttamaan. Et oo koskaan arvostellut mun valintoja, vaan pyytänyt mua miettimään tarkasti. Pyyteettömästi oot aina vaan toivonut että MÄ olisin onnellinen! Kiitos kun sä oot niin VAHVA ja jaksat uskoo meihin ja tähän juttuun ❤️ . . Joskus elämässä pitää mennä kaus, jotta voi nähdä ihan lähelle. Joskus pitää myös menettää, ennen kun ymmärtää mitä menetti. Rakastakaa toisianne aina kun viimeistä päivää, koskaan ei tiedä mitä elämä tuo eteenne ja koskaan ei pidä pitää toista itsestään selvyytenä! . . Resepti rakkauteen on yksinkertainen Jennin biisin sanoin: Anna anteeksi ja anna tarpeeksi ? #kaikensekestää #uskotoivorakkaus #vahvinniistäonrakkaus #vaikeemutoikee

Henkilön Miss Plus Size 2017 ? (@marjaana_lehtinen) jakama julkaisu

- En kysynyt lupaa mieheltä kuvan julkaisemiseen, koska olen kotona hallitus. Totta kai hyväksytin miehelläni kuvan ja tekstin, sillä mietin, onko se liian henkilökohtainen. Otin meistä sänkykuvan hetken mielijohteesta. Todellisuus on eri kuin mitä kuvien ympärillä tapahtuu.

Normaalin päivätyön ohella Marjaanaa työllistävät tulevana syksynä lehti- ja mainoskuvaukset.

- Kaikkea pientä on luvassa! Nautin kameran edessä olemisesta! Tänä syksynä pääsen kuvaamaan muun muassa hää- ja linnanjuhlapukuja, Marjaana kertoo.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!