fbq
Uutiset
20.08.2017 21:01
Teksti: JASMIN MÄÄTTÄ|Kuvat: ATTE KAJOVA
VIHERVIISIKKOMarjaana Lehtinen
Miss Plus Size Marjaana Lehtinen: Mies on tärkeää pitää tyytyväisenä makuuhuoneessa!
Uutiset
20.08.2017 21:01
Teksti: JASMIN MÄÄTTÄ|Kuvat: ATTE KAJOVA

Marjaana Lehtinen, 34, kruunattiin vuoden 2017 Miss Plus Size -kisan voittajaksi tammikuussa. Sen jälkeen kaunottarella on riittänyt missikiireitä, kuten muotinäytöksiä ja kuvauksia. Tittelin tuomien velvoitteiden lisäksi hän tekee täyttä työpäivää toimistossa ja on avovaimo sekä kahden lapsen äiti.

Seiska vei Marjaanan nauttimaan elokuun auringosta Helsingin kauppatorille Skywheel-maailmanpyörään, jossa on mahdollisuus saunoa maisemia katsellen sekä rentoutua rauhallisessa poreammeessa ruotsinlaivojen lipuessa ohi.

Marjaana Lehtinen


Mies apuna

Itsevarmuutta kumpuavan kaunottaren arki on tasapainottelua. Marjaanan mies hoitaa kotityöt ja lapset, sillä hän ymmärtää kuluvan vuoden olevan vaimonsa vuosi ja ainutlaatuinen tilaisuus.

– Kotona en ryhdy pyykkäämään tai siivoamaan. Haluan käyttää aikani lasteni kanssa olemiseen.

Suhteen resepti

Marjaana on ollut miehensä kanssa yhdessä 12 vuotta. Parisuhteen eteen täytyy myös tehdä töitä, ja kiireestä huolimatta Marjaana hoitamaa suhdettaan. 

– Mieheni ei ole kuitenkaan mikään vässykkä, joten kyllä hänkin vaatii huomiota. Hänet on tärkeää pitää tyytyväisenä makuuhuoneessa, Marjaana hymyilee.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »