Miss Helsinki Kelly Kalonjin silmät aukenivat Lontoossa: ”Tajusin, miten huonossa kunnossa olin”

Uutiset | 23.01.2019 08:26

Vuoden 2013 Miss Helsinki Kelly Kalonji, 31, koki vuosi sitten elämänsä järkytyksen. Pikkusiskon poismeno vei hänen täysin pohjalle.

Lue lisää: Siskon kuolema särki missi Kelly Kalonjin maailman – edes psykiatrilla käynti ei auttanut: ”En pystynyt nukkumaan!”

Vasta alkukesästä tullut maisemanvaihto sukulaisten luo Lontooseen sai kaunottaren silmät aukeamaan.

– Tajusin, miten huonossa kunnossa olin. Sukulaisteni ja Jumalan tuella pääsin vihdoin eteenpäin, halusin elämäni hallintaan. En halunnut näyttää luurangolta.

Uskon ja läheisten tuen lisäksi Kelly löysi voimaa liikunnasta. Ruokahalukin palautui hiljalleen.

– Aloin suorastaan mättää hampurilaisia, pizzaa ja kaiken maailman roskaruokaa. En ole ikinä ollut makean perään, mutta silloin maistuivat kakut ja kaikki!

Kelly kertoo päässeensä pahimman yli rukoiltuaan apua Jumalalta. – Usko on auttanut minua, samoin sukulaisteni korvaamaton tuki, Kelly kiittelee.
Kelly kertoo päässeensä pahimman yli rukoiltuaan apua Jumalalta. – Usko on auttanut minua, samoin sukulaisteni korvaamaton tuki, Kelly kiittelee.

 

Lue lisää: Pikkusiskon vuoden takainen kuolema mursi missikaunotar Kelly Kalonjin: Välillä en pääse koko päivänä sängystä ylös!

Ikuinen ikävä

Ohimenevän "mättövaiheen" jälkeen Kelly alkoi tosissaan satsata liikuntaan ja omaan hyvinvointiinsa. Lontoossa alkanut treenirääkki jatkui syksymmällä Turussa, ja nyt nainen uskoo olevansa paremmassa kunnossa kuin koskaan.

Lue myös: Rakkaan läheisensä menettänyt Kelly Kalonji menetti ruokahalunsa: ”Kuihduin olemattomaksi” - kuva!

Vaikka pahin on selätetty, silti suru ei häviä milloinkaan. Erityisen vaikea pala oli kuulemma joulu, joka oli Kellyn pikkusiskolle mieluisa juhla.

– Hän rakasti joulua, se oli hänelle tosi tärkeä ja lempiajankohta vuodesta. Ensimmäinen joulu ilman häntä oli todella vaikea, Kelly huokaa silmät kosteina.

– Sitä yrittää vain miettiä niinpäin, että hän pääsi pois johonkin parempaan paikkaan tästä kauheasta maailmasta.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!