fbq
Uutiset
11.02.2021 16:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Inna Tähtinen
Miss Helsinki Inna Tähtinen joutui sairaalahoitoon - kertoo rehellisesti voinnistaan: "Ei kaikki ole aina ihanaa, glamouria ja yhtä hymyä"
Uutiset
11.02.2021 16:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Vuoden 2020 Miss Helsinki Inna Tähtinen julkaisi eilen keskiviikkona (10.2.) päivityksen sairaalasta Instagram-tilillään. 

Julkaisun ensimmäisessä kuvassa Inna makaa sairaalavuoteella väsyneen näköisenä. Toisessa kuvassa on kanyyli, joka on kiinnitetty missikaunottaren käteen. 

Eiks se niin mene että asioita oppii arvostamaan vasta kun ne menettää? No niin ainakin kävi tälle likalle, Inna kertoo julkaisun tekstiosiossa.

Lue myös: Uuh, harvinaiset yhteiskuvat! Miss Helsinki Inna Tähtinen ja tubettaja Boheemi hehkuttavat rakkauttaan avoimesti - kuvat!

Inna kertoo tunteneensa itsensä väsyneeksi jo jonkin aikaa. Hän toteaa arvostavansa omaa terveyttä todella paljon. Inna ei tekstissä kerro, minkä takia on joutunut tai hakeutunut sairaalahoitoon. 

Oon ollut nyt muutamia viikkoja enempivähempi kanttuvei, joten arvostus terveyttä kohtaan on noussut ihan silmissä. Oon pitäny lähes itsestäänselvyytenä töissä käymistä, kävelemistä, ruokahalua ja ihan normaalia vointia. Toivottavasti se ei enää unohtuisi. Nyt yövytäänkin hetki vieraassa sängyssä mutta hyvässä hoidossa. What doesn’t kill you makes you stronger.

"Musta ei tosin tarvii olla huolissaan"

Inna avasi Instagram-videotarinassaan asiaa, kun yksi missikaunottaren seuraajista esitti hänelle kysymyksen.

- Minkä takia olet sairaalassa? Seuraaja kysyi sydänemojin kera.

- Tosi moni kysynyt tätä ja ymmärrän sen täysin! Haluan kertoa ainakin vähän myös näistä elämän heikoista hetkissä täällä Instagramissa. Ei kaikki oo aina ihanaa, glamouria ja yhtä hymyä. On myös alamäkeä, epäonnistumisia, huolia ja sairastumisia. Vaikka vaikeet jutut on vaikeempia kertoa niin haluun tehä myös niin. Ainakin omissa rajoissani. Musta ei tosin tarvii olla huolissaan. Vaikka oonkin vähän huonona niin ill be fine. Kiitos kaikista viesteistä ja tsempeistä. Ne on oikeesti auttanu enemmän kun uskottekaan, Inna vastasi videotarinassaan.

- Yrittäkää muistaa arvostaa myös niitä itsestäänselviltä tuntuvia asioita. Ne on loppupeleissä oikeastaan elämän tärkeimpiä. Tsemppiä ihan kaikille teille sielunsiskoille joilla on henkinen tai fyysinen pipi, Inna jatkoi.

Missikaunotar kertoi videotarinassaan myös, ettei hänen tubettajapoikaystävä Max Blomfelt pääse ainakaan toistaiseksi vierailemaan sairaalassa. Max kommentoi myös Innan Instagram-julkaisuun ikävöivänsä häntä jo kotiin.

- Tuun eksymään sänkyyn tänä yönä, Max kirjoitti.

Lue myös: Ohhoh, missikaunotar Inna Tähtisen ja tubettaja Boheemin käsirautaleikit päätyivät someen: "Tää meni kyllä äärimmäisyyksiin" - katso!

Myös muut missikaunottaren ystävistä tsemppasivat häntä kommenteissa. Muun muassa missiemo Rosanna Kulju, laulaja Tuuli Oikarinen sekä Miss Suomen 1. perintöprinsessa Laura Hautaniemi tsemppasivat Innaa kommenteissa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »