Miss Helsinki Inna Tähtinen ja suosikkitubettaja romanssihuhujen keskellä – näin kommentoi Helsingin kaunein nainen: ”Huhut eivät ole täysin perättömiä!”

Uutiset | 05.05.2020 18:02

Helsinkiläinen Inna Tähtinen kertoi olevansa sinkkumarkkinoilla, kun hänet kruunattiin viime syksynä Miss Helsingiksi. Seiskalle on kuitenkin pitkin kevättä kantautunut vinkkejä, joiden mukaan Innan suhdestatus olisi kokenut muutoksen. Inna on yhdistetty romanttisessa mielessä tubettaja Boheemiin eli tamperelaiseen Max Blomfeltiin.  

Inna on vaitonainen suhde-elämästään.

- Pikkulinnut ovat viserrelleet teille hauskoja uutisia, mutta en välttämättä tällä hetkellä halua kommentoida suhde-elämääni. Rakkauselämä on hyvin yksityinen asia, mutta sanotaan, että Max on kiinnostava ja mukava mies, Inna naurahtaa. 

Ovatko romanssihuhut perättömiä?

- Tunnemme toisemme ja olemme viettäneen aikaa yhdessä, sillä meillä on yhteisiä tuttuja. Huhut eivät ole täysin perättömiä. 

Somen kautta

Miss Helsingiksi kruunaamisen jälkeen miehet ovat lähestyneet upeakroppaista Innaa sosiaalisen median kautta.

- Minua ei saa Instagramin kautta kiinnostumaan, vaan pitää tulla ihan normaalissa elämässä vastaan ja antaa itsestään hyvä vaikutus. 

Koronaepidemialla on ollut suuri vaikutus tarjoilijana ja baarimikkona työskentelevän Innan työtilanteeseen ja missivuoteen. 

- Minun oli tarkoitus työskennellä koko kesä festareilla Rosanna Kuljun yrityksen kautta, mutta työt menivät alta koronan takia. Samoin ovat menneet kaikki muut keikat. Minun piti lähteä kansainvälisiin kisoihin kesän jälkeen, mutta näyttää siltä, että ne siirtyvät eteenpäin. Olen pärjännyt taloudellisesti hyvin, sillä minulla on ollut säästöjä pahan päivän varalle, etten ole ajautunut taloudelliseen ahdinkoon, Inna kertoo.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!