Sampo Kaulanen

Minttu ja Sampo Kaulanen joutuivat lomallaan katalan huijauksen uhriksi - "Olo oli kuin raiskattu!"

Uutiset | 18.01.2019 13:28

Kyläkauppias Sampo Kaulanen lähti noin viikko sitten vuotuiselle tammikuun "kesälomalle" yhdessä vaimonsa Michele Murphy-Kaulasen kanssa. Perjantaina julkaistussa blogipäivityksessään Sampo kertoo, miten matka Jamaikalle on mennyt.

Sampo kertoo tunteneensa olonsa viime aikoina hyvin väsyneeksi ja siksi Jamaikan-loma tuli täydelliseen saumaan.

-  Olen jo pitkään tuntenut oloni hyvin väsyneeksi. Se on ilmennyt aloitekyvyn puutteena, vetämättömänä olona ja sosiaalisten tilanteiden kammona. Ajattelin, että se on normaalia väsymystä ja varmasti menee ohi, kun vain pääsen lataamaan akut kunnolla, Sampo kirjoittaa Seiskan blogissaan.

Lue myös: Sampo Kaulanen avautuu uudessa blogissa: Joulunpyhinä tapahtui paha repsahdus - "Tavattoman suuri morkkis!"

Matka Jamaikalle oli varsin pitkä, ja Sampo paljastaa, että välilaskukohteessa New Yorkissa Kaulaset joutuivat katalan huijauksen uhreiksi. Kaulaset joutuivat pulittamaan JFK:n lentokentältä lähteneestä lyhyestä taksimatkasta peräti 140 dollarin hinnan (n. 123 euroa).

- Olo oli kuin raiskattu, Sampo kirjoittaa taksikuskin huijauksesta blogissaan.

Kaulaset pääsivät kuitenkin lopulta perille Jamaikalle ja he ovat päässeet nauttimaan levosta ja täyden palvelun hotellin olosuhteista.

- Olin asettanut itselleni tavoitteeksi urheilla, syödä ja levätä mahdollisimman paljon. Tavoite on täyttynyt kohtuullisen hienosti, Sampo kirjoittaa.

Lue Sampon blogipäivitys kokonaisuudessaan tästä linkistä!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Sampo Kaulanen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!