fbq
Uutiset
18.10.2017 08:57
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Yle ja Seiskan arkisto
Minka Kuustonen saa kevätvauvan.
Minka Kuustonen raskaana – kevätvauva Uusi päivä -tähden kanssa!
Uutiset
18.10.2017 08:57
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Yle ja Seiskan arkisto

Putous-ohjelmastakin tuttu näyttelijä Minka Kuustonen, 32, on Seiskan tietojen mukaan raskaana. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. Seiskaan on sadellut vinkkejä, että Minka on saamassa ensi keväänä esikoislapsen. Lapsen isä on Minkan kihlattu, Uusi Päivä -tv-sarjasta tuttu näyttelijäkomistus Aku Sipola, 27.

Lue myös: Putous-tähti Minka Kuustonen karkasi lemmenlomalle näyttelijärakkaansa Aku Sipolan kanssa – kuvat!

Raskausuutinen sai vahvistuksen viime viikonloppuna, kun Minka oli esiintymässä Oulussa Sanna Stellanin ja Miitta Sorvalin kanssa Kaikki mieheni -komedianäytelmässä. Esityksen jälkeen läheiset kokoontuivat Minkan ympärille, kun puhe kääntyi tulevaan perhetapahtumaan.

Minka on kihloissa näyttelijä Aku Sipolan kanssa.
Minka on kihloissa näyttelijä Aku Sipolan kanssa.

– Minka otti iloisena onnitteluja vastaan. Raskaus lienee vasta alkuvaiheessa, sillä vatsaakaan ei erottanut, Seiskalle kerrotaan.

Kesällä neuvolassa

Raskausuutista tukee myös se, että Minka ja Aku bongattiin viime heinäkuussa kotikulmiltaan Helsingin Kallion neuvolasta. Tuolloin tulevat esikoisvanhemmat kiinnittivät huomiota hermostuneella olemuksellaan.

Lue myös: Minka Kuustonen tyrmäävänä tuunatussa mekossaan - paljasti alaselkään asti!

Raskauden johdosta Minka on joutunut rukkaamaan työaikataulujaan uusiksi. Minkalla oli sovittuna Kaikki mieheni -esityksiä Helsingin Aleksanterin teatteriin ensi kevääksi, mutta perheenlisäyksen myötä hän joutui vetäytymään näytöksistä. Suosikkinäyttelijän tilalle on kiinnitetty Pia Andersson.

– Minkan vetäytymisen taustalla ovat henkilökohtaiset syyt, teatterista vahvistetaan.

Kihlat alkuvuonna

Minka ja Aku ovat seurustelleet kesästä 2014 saakka. Suhteestaan vaitonainen pari kihlautui alkuvuodesta.

Lue myös: Minka Kuustosen uusi rooli: tässä tulee Pano-Piia!

Parin tulevalla esikoisella on leikkikaveri valmiina, sillä Minkan isosisko, näyttelijä Iina Kuustonen sai muusikkokihlattunsa Sebastian Rejmanin kanssa poikavauvan viime syksynä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »