Minka Kuustosen uusi rooli: tässä tulee Pano-Piia!

Telkkari | 18.08.2017 20:05

Minka Kuustonen, 31, muistetaan Putouksesta "Ratiomies" Murosen Karina. Syksyllä Minka tullaan näkemään Cmore -palvelussa nähtävässä Aallonmurtaja-sarjassa, missä hänen roolihahmonsa poikkeaa paljolti Murosen Karista. Rikollisliigaan liittyvässä sarjassa Minka esittää Pano-Piiaa, joka tekisi mitä vain, jotta saisi osansa liigasta. 

- Piia on kotkalainen mimmi, joka ihailee rikollista toimintaa. Hän on pyrkyri, joka haluaa kuulua johonkin. Elokuvan ohjaaja Mika Kurvinen on pitkäaikainen ajan ystävä, ja hän soitti minulle roolista. Mika kuvaili hahmon niin moniulotteisesti, että en voinut muuta kuin suostua, Minka kertoo Seiskalle. 

Aallonmurtaja -sarja kertoo kotkalaisesta rikollisliigasta, jossa on myös suurena osana rakkaus. Rikollisliigan pomoa ”Upia” sarjassa esittää Turkka Mastomäki. Upin vaimoa sarjassa esittää puolestaan Maria Ylipää

Hullu suku

Minkan taiteellisuus kulkee verissä. Laulajaisä Mikko Kuustosen ja näyttelijäsisko Iina Kuustosen lisäksi hänen serkkunsa on tunnettu koomikko Sami Hedberg.

- Luulen, että se on enemmänkin hulluus, joka meidän suvussa kulkee, Minka naurahtaa.

Sami ja Minka olivat ystäviä jo lapsena ja viettivät aikaa yhdessä mökillä. Nykyään serkukset näkevät samoissa piireissä ja vaihtavat kuulumisia niin töistä kuin omasta elämästäkin.

Unelmarooli

Minka pitää huolen itsestään aktiivisesti urheilemalla, mutta löytyy häneltä intohimokin; taistelulajit, joita hän haluaisi tulevaisuudessa ammentaa roolihahmoon.

- Olen harrastanut muun muassa kung fu'ta ja olisi upeaa päästä näyttelemään 40-vuotiaana voimakasta taistelusankaria, Minka kertoo.

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!