Uutiset

Minitulot Valtteriin verrattuna! Emilia Pikkaraisen uusi rakas kauppaa sähköautoja!

16.02.2020 09:05

Seiska paljasti aikaisemmin tällä viikolla, että Formula 1 -tähti Valtteri Bottaksen ex-vaimo Emilia, 27, ilmestyi suositulle Indonesian Balille komean nuoren miehen kanssa.

Lue lisää: Yhteiskuva Seiskassa! Valtteri Bottaksen ex-vaimo toipui erosta – Emilia lemmenlomalla rallitähden pojan kanssa!

Emilian uusi rakas on 25-vuotias autoalalla vaikuttava suomenruotsalainen herrasmies, joka asuu pääkaupunkiseudulla. Hän työskentelee erään suuren sähköautovalmistajan neuvonantajana. Tulopuolella mies jää pahasti Valtteri Bottaksen jalkoihin, sillä hän tienasi vuonna 2018 noin 35 000 euroa.

Lue myös: Ökykallis lemmenloma Balilla – Instagram-kuhertelu paljasti Emilia Pikkaraisen uuden suhteen!

Miehen isä on tunnettu suomalainen rallitähti, joka on tehnyt tiivistä yhteistyötä muun muassa Valtteri Bottaksen kanssa. Näin ollen voisi kuvitella, että Emilian ja uuden rakkaan tiet ovat kohdanneet autourheilumaailmassa.

Lue myös: Emilia Bottas julkaisi tunteikkaan tekstin avioerosta Valtteri Bottaksen kanssa - eron syynä elämäntilanteiden haasteet: "Tiemme ovat vieneet meidät erilleen"

Valtteri ja Tiffany Lapissa

Tarkkaa tietoa ei siitä ole, kuinka kauan Emilia ja mies ovat toisiaan tapailleet. Seiskan tietojen mukaan suhde kuitenkin on alkanut vasta sen jälkeen, kun Valtteri yllättäen viime marraskuussa päätti ottaa avioeron Emiliasta.

Lue myös: Paparazzikuvat! Emilia-vaimonsa jättänyt Valtteri Bottas nakitti isänsä muuttoavuksi – F1-tähden tavarat siirrettiin Helsingin-ökykodista pakettiautoon!

Valtterilla sen sijaan oli eron hetkellä asiat paremmin suunniteltuna. Mies ryhtyi jo kuukausia sitten salasuhteeseen australialaisen huippupyöräilijän Tiffany Cromwellin kanssa.

Pari ei enää peittele suhdettaan, sillä esimerkiksi viime viikonlopun he olivat kuhertelemassa Lapissa. Rakastavaiset julkaisivat lemmekkäistä lumipuuhistaan useita kuvia omiin sosiaalisen median kanaviinsa.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!