fbq
Uutiset
24.07.2020 14:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan toimitus ja kuvankäsittelyohjelma
Stefan Therman Sofia Belórf
Miltä näyttäisi Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin lapsi? Entä Joel Harkimon ja Janni Hussin? Seiska selvitti "tieteellisesti" - katso hulvattomat kuvat!
Uutiset
24.07.2020 14:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan toimitus ja kuvankäsittelyohjelma

Seiska teki huumorimielessä (alkavan viikonlopun kunniaksi) liki tieteellisen selvityksen, miltä julkisuudesta tuttujen henkilöiden mahdolliset tulevat lapset saattaisivat näyttää.

Lopputuloksen saamisessa on käytetty äärimmäisen sofistikoitunutta kuvamanipulointiohjelmaa, joka yhdistää vanhempien kasvonpiirteet ja tekee niiden pohjalta henkilön, jossa on isän ja äidin geenejä. Nämä kuvat eivät sovellu tosikoille!

Mukavaa viikonloppua!

Sofia Belórf & Stefan Therman

Liikemies Stefan Therman, 34, ja Sofia Belórf, 30, ovat nousseet otsikoihin kevään aikana kohuparina, jolle sattuu ja tapahtuu.

Lue myös: Sofia Belórf ja Stefan Therman karkasivat Leville: majailevat Stefun miljoonan euron ökymökissä, Sofia noitui pariskuntaa piinaavia "verenimijöitä" - kuvat!

Stefan Therman Sofia Belórf

Urheilullinen ja paljon matkustava kaksikko selvittelee välillä ongelmia julkisilla paikoilla ja välillä myös lempi rakoilee tai roihuu. Mikäli parivaljakolle kävisi niinkin onnellisesti, että he saisivat toivotun lapsen, saattaisi se Seiskan selvityksen mukaan näyttää tältä:

Stefan Therman Sofia Belórf

Janni Hussi & Joel Harkimo

Fitnessmalli ja sosiaalisen median vaikuttaja Janni Hussi, 28, rakastui avomieheensä Joel Harkimoon, 30, ensitreffeillä moottoripyörän selässä syksyllä 2018.

Lue myös: Janni Hussin Harri-koira on hyvää pataa Joel Harkimon kanssa – ”Kun en ole valvomassa, niin…!”

Janni Hussi Joel Harkimo

Mikäli tämä näyttävä pari saisi mahdollisuuden tehdä jälkeläisiä, saattaisivat he näyttää jotakuinkin tältä:

Janni Hussi Joel Harkimo

Sami Hedberg & Saija Tuupanen

Koomikko-näyttelijä Sami Hedberg, 39, ja iskelmälaulaja Saija Tuupanen, 38, ovat olleet yhdessä jo pari vuotta.

Lue myös: Saija Tuupanen paljastaa: Näin rakkaus Sami Hedbergiin roihahti – ”Piti tavata jo 15 vuotta aiemmin!”

Sami Hedberg Saija Tuupanen

Pariskunnalla ei ole vielä lapsia, mutta mikäli heille niitä siunaantuisi, saattaisivat he näyttää aikuisena tämän kaltaisilta:

Sami Hedberg Saija Tuupanen

Temptation Island Suomen Wallu & Emilia

Temptation Island Suomen seitsemännellä tuotantokaudella kohauttaneet  Emilia "Emppu" Ikonen ja Waldemar "Wallu" Kettunen palasivat eron jälkeen yhteen kevään aikana ja nyt kaikki on paremmin kuin koskaan.

Lue myös: Temptation Islandin Wallu ja Emilia palasivat taas yhteen - asuvat jo saman katon alla: "Kaikki on paljon paremmin kuin ennen!"

Emilia Wallu

Mikäli tämä TIS-pari lisääntyisi, saattaisi jälkipolvi kuvanmuokkausohjelman mukaan näyttää seuraavanlaiselta:

Emilia Wallu

Lue myös: Vau! Tältä Vappu Pimiä, Jenni Vartiainen, Janina Fry ja 14 muuta suomalaista julkkiskaunotarta näyttävät täysin luonnollisina ilman meikkiä - katso pysäyttävä kuvagalleria!