fbq
Uutiset
06.11.2019 07:42
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Pekka Koskinen ja Mailis Penttilä elävät kiireistä arkea.
Miljonääri Pekka Koskinen suhteestaan leipuripovipommi Mailis Penttilään: ”Elämme kiireistä arkea!”
Uutiset
06.11.2019 07:42
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tutuksi tulleen Mailis Penttilän miljonäärirakas liikemies Pekka Koskinen, 41, on laajentanut bisneksiään it-alalta myös ravintolamaailmaan. Tänä syksynä hän avasi jo viidennen Crazy Wine -nimeä kantavan ravintolan Helsingin Katajanokalle.

Lue myös: Leipuripovipommi Mailis Penttilän miljonäärirakas Pekka Koskinen valloittaa ravintolabisnestä: ”Tämä ei ole mikään helppoala!”

Pekka on tuttu näky Helsingin yöelämässä. Hän haluaa käydä omissa ravintoloissaan nähdäkseen, missä jamassa liiketoiminta on.

– Henkilökunnalle on tärkeää nähdä omistajien olevan läsnä, ja että omistajaa kiinnostaa, miten ravintolalla menee. Myös uudistuminen on tärkeää.

Yrittäjä ei vielä osaa sanoa, kuinka monta ravintolaa aikoo avata Suomeen.

– Tässä mennään askel kerrallaan. Uusien ravintoloiden avaaminen riippuu täysin edellisten menestyksestä. Tämä ei ole mikään helppo ala, sillä ravintoloita suljetaan koko ajan.

Lue myös: Leipuripovipommi Mailis Penttilän kakut valloittavat Pekka-rakkaan työpaikalla – ”Ihan legendaarisia juttuja toimistolla!”

Kotona kaikki ennallaan

Kotiasioistaan avovaimonsa Mailiksen kanssa Pekka kertoo lyhyesti.

– Suhteessa on kaikki ennallaan. Elämme aika kiireistä arkea, sillä paiskin koko ajan töitä.

– Vaikka olenkin monessa mukana, päätyöni on edelleen ohjelmistoyhtiö Leadfeederin johtamisessa. Firmalla on maailmanlaajuisesti 75 työntekijää, Pekka kertoo.

Kun mukaan lasketaan myös viiden ravintolan työntekijät, Pekka johtaa kaikkiaan yli 100:aa työntekijää.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »