Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Granlundit

Mikael Granlund ja Emmi-rakas menivät naimisiin Helsingissä! Harhauttivat ovelasti mediaa Tuomiokirkolla!

Jääkiekkoilija Mikael Granlund ja hänen puolisonsa Emmi Kainulainen ovat menneet naimisiin. Granlundit vihittiin avioliittoon perjantaina 19.7 Helsingin Tuomiokirkossa. Hääparin suurta päivää oli todistamassa suuri joukko heidän lähipiiriään ja ystäviään.

Lue: Mikael Granlundin Emmi-puoliso synnytti vain kolme kuukautta sitten - näin tyrmäävässä kunnossa tuore äiti on - katso!

Seiskan tietojen mukaan Granlundien häihin on kutsuttu yli 160 vierasta, joukossa suuri määrä Mikaelin pelikavereita vuosien varrelta. Juhlaväen joukossa ovat esimerkiksi Mikko Koivu ja Sean Bergenheim sekä niin ikään NHL:ssä pelaava veli Markus Granlund.

Hääpari astui Tuomiokirkosta ulos hieman ennen klo 17.

Ilmeisesti hääjärjestelijät olivat hoksanneet, että vihkiminen houkuttelee paikalle kuvaajia, joten käytössä oli ovela kikka, jonka avulla morsiuspari pysyi poissa näkyviltä.

Kun juhlaväki odotteli kirkon ulkopuolella vihkiparia saapuvaksi, ilmoitti joku, että "voitte nousta busseihin ja matka hääjuhlapaikalle alkaa". 

Lue: Mikael Granlund kommentoi ensi kertaa isäksi tulemista - Emmi-rakas synnytti esikoisen: ”Hullua ja erityistä!”

Juhlaväkeä kirkolla

haa

haa2

haa3

haa4

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Atte Kajova & Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!