fbq
Uutiset
01.03.2019 09:47
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press
mikael granlund emmi kainulainen
Mikael Granlund kommentoi ensi kertaa isäksi tulemista - Emmi-rakas synnytti esikoisen: ”Hullua ja erityistä!”
Uutiset
01.03.2019 09:47
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press

Jääkiekkoilija Mikael Granlund ja hänen kihlattuna Emmi Kainulainen ovat tuoreita vanhempia. Parin esikoinen syntyi tiistaina. Granlund vahvisti lapsen syntymän NHL:n virallisten verkkosivujen haastattelussa. 

Grandlundilla myönsi, että hänellä on takanaan varsin ikimuistoinen viikko.

Lue lisää: Mikko Koivun Helena-vaimo järjesti Mikael Granlundin Emmi-kullalle upeat vauvakutsut: Poikako tulossa - katso kuva!

Maanantaina hänet siirrettiin Minnesota Wildistä Nashville Predatorsiin, tiistaina hän juhli omia syntymäpäiviään ja esikoisensa syntymää, keskiviikkona hän pakkasi tavaransa Minneapoliksessa ja suuntasi uuden joukkueensa kotikaupunkiin Tennesseen osavaltioon.

Jo torstaiaamuna Granlund oli treenaamassa uuden joukkueensa kanssa, jossa pelaa myös kolme muuta suomalaista: Pekka Rinne, Juuse Saros ja Miikka Salomäki. Puolestaan tänään on Mikaelin ensimmäinen peli Nashville Predatorsin riveissä. Ottelu käydään Predatorsin ja Winnipeg Jetsin välillä. 

Sunnuntaina vuorossa on puolestaan ottelu Granlundin entistä seuraa Minnesota Wildia vastaan.

- Niin nämä asiat välillä menevät, Granlund tokaisi huolettomasti.

- Viikko on ollut aika hullu ja erityinen. Ensinnäkin vauvamme, siirto uuteen joukkueeseen ja paljon muitakin asioita on meneilllään. Siitä huolimatta olen juuri nyt onnellinen ja innostunut uudesta joukkueestani.

"Sunnuntaista tulee tunteikas"

Uusista joukkuekavereistaankin Granlundilla oli vain hyvää sanottavaa. 

- Olen pelannut paljon näitä jätkiä vastaan, ja tämä on todella hyvä joukkue, jossa on paljon hyviä pelaajia. Harjoituksissa oli hauskaa ja toivottavasti saamme aikaan jotain erityistä, Granlund sanoi.

Seurasiirto sai Granlundin muistelemaan vuosia Minnesotassa.

- Minulla oli siellä uskomattomat seitsemän vuotta. Olen kasvanut paljon, ja jään kaipaamaan monia ihmisiä sieltä. Minulla on siellä paljon hyviä ystäviä ja sunnuntain ottelusta Minnesotassa tulee varmasti tunteikas. Mutta se on jääkiekkoa. Nyt olen täällä ja olen todella innoissani.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »