Uutiset

Mikael Gabriel julkaisi uuden biisin - radioboikotti jatkuu? "Enpä ole kappaletta Nelosen kanavilla kuullut!"

12.01.2018 12:20

Räppäri Mikael Gabriel ajautui rajuun riitaan Nelonen Median musiikkipäällikön Mikko Koivusipilän kanssa marraskuussa.

TAUSTAA: Raivokas someriita räjähti: Tv-leiriä vaihtanut Mikael Gabriel syyttää Nelosen radioasemia biisiensä hyllyttämisestä X Factorin takia - "Tästä puhuminen on vaarallista!"

Räppäri julkaisi hiljattain uuden Pimeyteen-kappaleen ja siihen tehdyn musiikkivideon. Onko riita Nelonen Median kanssa päättynyt?

− En ole katsonut radiomonitoria, mutta enpä ole kappaletta Nelosen radiokanavilla kuullut. Ei taida olla kukaan muukaan. Muilla kanavilla kappale on soinut oikein mukavasti. Minulla ei ole soitoista sen tarkempia tietoja, joten en voi ottaa kantaa Nelosen radioiden soittotilastoihin sen enempää, Mikael kertoi Seiskalle X Factor Suomen lehdistötilaisuudessa.

Fanit ylistävät musiikkivideota

Vaikka Mikaelin kappale ei välttämättä soi kaikilla radiokanavilla, on se kiinnittänyt räppärin fanien huomion. Pimeyteen-kappaleesta tehty musiikkivideo on kerännyt ylistäviä kommentteja sosiaalisessa mediassa.

− Ihmiset ovat pitäneet siitä, että video on yksinkertainen. Emme ole laittaneet siihen mitään ylimääräistä. Musta tausta on kerännyt paljon kehuja. Ihmiset ovat myös pitäneet siitä, miten läsnä olen videossa.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!