Katso kuvat!

Mikä yhdennäköisyys! Hannes Suominen kuin ilmetty Hollywood-näyttelijä Matt Damon! katso vertauskuvat

Uutiset | 30.10.2018 17:31

Näyttelijä Hannes Suominen, 37, on noussut viimeistään tänä syksynä koko kansan tietoisuuteen, kun hän on valloittanut sydämet Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmassa. 

Lue myös: TANSSII TÄHTIEN KANSSA -SUOSIKKI HANNES SUOMINEN JA AVOVAIMO ARSKA ASUVAT VAATIMATTOMASTI: 45 NELIÖN KAKSIO – KUVA!

Tarkkasilmäiset voivat huomata, että Hanneksella on hyvin paljon yhdennäköisyyttä Hollywood-näyttelijä Matt Damonin, 48, kanssa. 

Molemmilla miehillä on sinertävät silmät ja heidän piirteensä ovat ällistyttävän samanlaiset - jopa niin samanlaiset, että heitä voisi luulla sisaruksiksi. 

Hannes ja Matt

Vielä ällistyttävämmäksi seikaksi tekee se, että Damonilla on sukujuuria Suomessa. Hänen isoisänsä oli suomalainen, joten Hollywood-näyttelijän suonissa virtaa varsin merkittävästi suomalaisverta. 

Damon kertoi vuonna 2013 Seiskalle, ettei sukujuuristaan huolimatta osaa sanaakaan suomen kieltä. 

Lue myös: JYMYPALJASTUS: TTK-SUOSIKKI HANNES SUOMINEN ELÄÄ AVOLIITOSSA – SEISKA ESITTELEE ARSKA-RAKKAAN!

Yhtäläisyyksiä miehillä löytyy myös heidän ammateistaan, sillä molemmat ovat näyttelijöitä. Hanneksella on vankka kokemus niin elokuva- kuin teatteripuoleltakin.

Hanneksen yksi näkyvimmistä rooleista oli tämän vuoden alussa ilmestyneessä Tuntemattomassa Sotilaassa, jossa hän näytteli sotamies Vanhalaa. 

Damon on puolestaan näytellyt lukuisissa Hollywood-elokuvissa, sekä hän on Oscar-palkittu käsikirjoittaja. Näyttelijä tähditti vuonna 1998 ilmestynyttä jymymenestyksen saanutta Pelastakaa Sotamies Ryan -elokuvaa. 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!