fbq
Uutiset
18.11.2017 08:21
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova
Nelli Matula
Mikä ilmestys! Nelli Matula, 21, ilmestyi iltapuvussaan cocktail-tilaisuuteen – tämä näky loksautti leuat kokolattiamattoon
Uutiset
18.11.2017 08:21
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova

Ravintola Palacen torstaiset (16.11.) avajaispippalot eivät jättäneet ketään kylmäksi. Miljoonilla remontoidut puitteet ja fine dining -tarjoilut olivat viimeisen päälle, mutta tunnelma terävöityi vielä entisestään, kun näyttävä vaaleaverikkö purjehti tilaisuuteen.

Lue myös: Miljoonilla satsatussa ravintola Palacessa panokset tapissa – Hans Välimäki lähinnä haukottelee: ”Täysin paineeton tila”

Lue myös: Sikke Sumari ei usko sanaakaan Hans Välimäen väitteitä – vierittää valtavat paineet Michelin-kokin niskaan!

Kyseiset kutsuvierasavajaiset olivat tyyliltään hienostuneet cocktail-kutsut, eikä pop-sensaatio Nelli Matula olisi voinut kunnioittaa niitä enempää asuvalinnallaan. Hän oli valinnut ylleen kurvejaan korostavan, upean mustan samettiluomuksen.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Sikke-Sumari-ei-usko-sanaakaan-Hans-Valimaen-vaitteista-vierittaa-valtavat-paineet-Michelin

Kun naisellinen Nelli asteli arvokkaasti ravintolan läpi lanteet keinuen ja poseerasi sitten kuvaajille, sivulliset eivät voineet kuin huokailla ihastuksesta. Seiskan paikalla ollut toimittaja pani merkille useita loksahtaneita leukoja, jotka painuivat vastustamattomasti ravintolan kokolattiamattoon.

– Sain kunnian heittää yllätyskeikan näin arvokkaissa juhlissa, Nelli, 21, iloitsi Seiskalle.

– Minusta on ihanaa päästä nauttimaan tällaisesta glamour-illasta. Tällaisissa paikoissa ei tule opiskelijana ihan hirveästi käytyä.

Nelli Matula sädehti upeana ravintola Palacen avajaisissa.

Ammattikorkeakoulussa ahertava Nelli suosii muutoinkin kotiruokaa, eikä suinkaan budjettisyistä.

– Täytyy sanoa, että meidän perheessä ja suvussa on niin hyviä kokkeja, että kotona saa usein parempaa safkaa kuin ravintolassa!

– Kaikkien juhlapyhien aikana kaikista parhaimmat illat ovat juuri ne, jotka saa viettää oman perheen ja suvun kanssa.

Pimenevässä illassa lauteille noussut Nelli esitti avajaisissa sekä omia kappaleitaan että MTV:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa esittämänsä Britney Spearsin Toxicin.