Mielen räjäyttävä takamus! Suomen parhaat pakarat omistava Tanja Sundell vinkkaa pääsiäispyhien parhaimman pepputreenin - katso video!

31.03.2018 10:04

Parhaita pakaroita kartoittava Miss Bum Bum -kilpailu on Brasiliassa suoranainen käsite. Viime vuonna peppukisa levisi kylmään pohjolaan asti, ja Suomen ensimmäiseksi Miss Bum Bumiksi kruunattiin turkulainen tummaverikkö Tanja Sundell. Hän päätti esitellä Seiskalle napakan mutta sitäkin tehokkaamman pakaratreenin, jonka avulla pylly pysyy kondiksessa jopa pääsiäisen mämmisavotan yli.

Konstailematon, vanhan liiton hikisali toimii oivana näyttämönä Tanjan tehokkaalle pakaratreenille. Näyttävä nainen kuitenkin muistuttaa, että vaikkei salille meno kiinnostaisi, niin itsestään voi pitää huolta myös kotikonstein.

– Mielikuvitusta käyttäen saa yllättävän paljon tuloksia aikaan, hän ohjeistaa Seiskan lukijoita.

LUE: Tässä on Suomen upein peppu! Superseksikäs Tanja, 33, voitti Miss Bum Bum -kisan - rohkeat alastonkuvat!

Tanjalla on kotonaan jumppapallo, samoin nilkkapainot.

– Myös kumilenksun avulla voi tehdä vaikka mitä. Samoin erilaiset potku- ja hyppytreenit ovat tosi tehokkaita. Suosittelen!

Tässä Tanjan yhden päivän treeniohjelma pakaroille:

1. Mountain climber 20 toistoa

2. Sumokyykky 10-15 toistoa

3. Pakarapotku taljassa nilkkapainoilla 15 toistoa per puoli

4. Yhden jalan maastaveto painolla 10 toistoa per puoli

5. Askelkyykkyhyppy 15-20 toistoa

Tee neljä treenikierrosta. Ennen treeniä hyvä aerobinen lämmittely, vaikkapa kepillä tai putkirullalla. Jokaisen kierroksen jälkeen minuutin tauko, jonka jälkeen uusi kierros alusta loppuun.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Eetu Ampuja, Eva-Liisa Orupöld

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!