Hyppää pääsisältöön
Taru Kalenov tyrmää treffipyynnöt.

”Miehiä kiinnostaa aina seksi!” Dubaissa asuva suomalainen povipommi Taru Kalenov tyrmää sheikkien treffipyynnöt!

Takavuosien Miss Helsinki -finalisti ja Portugalin Playboyhin yltänyt suomalaiskaunotar Taru Kalenov, 27, asuu nykyään Dubaissa.

Tarulla on takanaan vaiheikas vuosi. Parisuhde Scandinavian Hunks -tanssiryhmästä tutun Joelin kanssa päättyi toissa keväänä. He asuivat yhdessä Dubaissa.

– Yritimme sitten vielä elvyttää suhdettamme. Viime syksynä palasimme yhteen, mutta eihän siitä mitään tullut, Taru huokaa.

Lue lisää: Playboy-kaunotar Taru Kalenov avautuu erostaan Hunks-Joelista: ”Oli pakko päästä pois!”

Niinpä vuodenvaihteessa Taru muutti asumaan omilleen. Sen jälkeen hän huomasi, miten paljon menevällä sinkkumimmillä riittää vientiä sykkivässä miljoonakaupungissa.

– Millaistako täällä on? Noh, joka päivä usea mies tarjoutuu viemään minut dinnerille (illalliselle), mutta harvoin suostun.

Miten harvoin?

– Sadasta treffipyynnöstä lähden ehkä viisille treffeille. Ei suoraan sanottuna oikein kiinnosta.

– Rakastan kroppaani. Tuntuu, että siinä on kaikkea hyvässä suhteessa: mikään ei ole liian suurta tai liian pientä. Olen naisellisen seksikäs, mutta kuitenkin timmi.
– Rakastan kroppaani. Tuntuu, että siinä on kaikkea hyvässä suhteessa: mikään ei ole liian suurta tai liian pientä. Olen naisellisen seksikäs, mutta kuitenkin timmi.

 

Lue myös: Portugali valloitettu, seuraavaksi USA? Taru Kalenov täräyttää tavoitteensa: haluaa poseerata maailman kuuluisimmassa miestenlehdessä - ”Totta kai!”

Ökyravintolat, hohhoijaa

Kovaan kieltäytymisprosenttiin on kaksi syytä yli muiden: Tarun äärimmäiset kovat mieskriteerit sekä se, ettei Suomi-neidon ja paikallisten uroiden arvot usein kohtaa.

– Tietenkin minulla on hyvin kovat kriteerit. Täällä miehillä on myös aika erilaiset näkemykset treffailusta, he haluavat eri asioita kuin minä. He eivät halua vakavaan suhteeseen, eivätkä ole valmiita edes puhumaan yhteen muutosta.

– Asia on niin, etten halua mitään hupisuhdetta! En jaksa käydä hienoissa ravintoloissa syömässä ja rannalla kuutamokävelyillä ilman sen kummempia merkityksiä.

​ Yksin asuvan Tarun Dubain-koti sijaitsee 23. kerroksessa. – Ikkunoista avautuu aika kivat näkymät. Tosin vuokratasot ovat täällä paljon Suomea korkeammat.
​Yksin asuvan Tarun Dubain-koti sijaitsee 23. kerroksessa. – Ikkunoista avautuu aika kivat näkymät. Tosin vuokratasot ovat täällä paljon Suomea korkeammat.

 

Lue myös: Ennen julkaisemattomat otokset Taru Kalenovin Playboy-kuvauksista: ”Aluksi vähän jännitti” – katso!

”Miehet ovat miehiä”

Tarun tähtäimessä on siis ennen kaikkea vakava parisuhde. Monilla hänen tapaamillaan, ökyillallisia tarjonneilla öljymiehillä on sen sijaan aivan muut asiat mielessä.

– Muslimikulttuurissa esiaviollista seksiä ei suvaita, mutta enpä tiedä, kuinka moni sitä sääntöä todellisuudessa täällä noudattaa. Dubai on paljon vapaampi kaupunki kuin vaikkapa Abu Dhabi, Taru vertaa.

– Totta kai miehiä kiinnostaa aina seksi, vaikkeivät he sitä suoraan sanoisikaan. Miehet ovat miehiä, mutten tykkää sellaisesta touhusta ollenkaan.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Seiskan arkisto ja Taru Kalenovin albumi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!