Uutiset
Katso kuva!

Michele Murpy-Kaulanen rohkaistui ja poseeraa ilman yläosaa: "Vääristynyt kehonkuva jyllää päässä"

19.09.2019 14:05

Suurin pudottaja -ohjelmastakin tuttu Michele Murphy-Kaulanen julkaisi seksikkään kuvan sosiaalisessa mediassa.

Kuvassa Michele makaa sängyllä ilman yläosaa. Otos ei ole tuore, vaan Michele nappasi sen kuva-arkistoistaan.

- Mä painan tässä kuvassa tasan saman verran kuin nyt. Grammalleen. Silti mä olen kuvan otto hetkellä paniikissa ja epävarma. Omasta mielestäni lihava, epänaisellinen hyllyvine selluliittisine reisineni ja mahamakkaroineni. Nyt mä olen tietenkin iloinen saavutetusta painonpudotuksesta, mutta sama vääristynyt kehonkuva jyllää päässä. Edelleen se ”Olet mitä syöt” nainen tuijottaa peilistä, vaikka järki kertoo minussa tapahtuneen muutoksen jo pelkästään muuttuneen vaatekoon perusteella, hän kirjoitti kuvan yhteyteen.

Lue myös: Miss Plus Size Niina Kuhta laihtui hurjasti Suurin pudottaja -ohjelmassa: ”Urheilu on jäänyt osaksi elämääni!”

Lue lisää: Paidattomat kuvat paljastavat kertyneet kilot – tässä ovat Suurin pudottaja Suomi -kilpailijat: mukana Tami Tamminen ja Riitta Väisänen!

Minttu kertoi kärsineensä huonosta itsetunnosta esiteini-ikäisestä asti.

- Tää vääristymä on ollut mun mielessä jo yläasteelta saakka, koska en ollut vartaloltani kuin muut mun ikäiset. Ja koska siitä huomauteltiin vaikka kommentein ”läskiperse neekeri”, niin senhän tietenkin uskoo. Se kulkee mukana aina. Joten kun huutelette ja huomauttelette ihmisille heidän ulkonäöstään niin muistakaa yks juttu. Se voi näyttää ulkoisesti siltä ettei tunnu missään, mutta se lasti ja se sonta tarttuu. On paljon helpompi uskoa itsestään huonoja asioita kuin niitä hyviä.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!