Niina Kuhta

Miss Plus Size Niina Kuhta laihtui hurjasti Suurin pudottaja -ohjelmassa: ”Urheilu on jäänyt osaksi elämääni!”

17.08.2019 20:01

Miss Plus Size, hääpukukauppias Niina Kuhta on mukana tänä syksynä tv:ssä esitettävässä Suurin pudottaja -ohjelmassa.

Julkkiskilpailijoiden tähdittämä sarja alkaa syyskuussa Nelosella. Niinan lisäksi ohjelmassa nähdään ravintoloitsija ja keittiömestari Akseli Herlevi, Timo T.A. Mikkosen leski Nina Mikkonen, Jounin kaupan toimitusjohtaja Michele Murphy-Kaulanen, muusikko Pertti Neumann, jääkiekkoasiantuntija Juhani Tamminen ja ex-missi Riitta Väisänen.

– Osan sarjan tähdistä tunsin ennestään, osan kanssa tapasimme ensimmäistä kertaa. Akselia en tuntenut, mutta meistä tuli kuvauksissa läheiset ystävät.

Lue lisää: Paidattomat kuvat paljastavat kertyneet kilot – tässä ovat Suurin pudottaja Suomi -kilpailijat: mukana Tami Tamminen ja Riitta Väisänen!

Paino putosi, urheilu innostaa

Hurjasti laihtunut Niina ei saa paljastaa, kuinka paljon hänen painonsa putosi kuvausten aikana.

– Sen näkee sitten syksyllä. Voin sanoa jo tässä vaiheessa, että luvassa on vahvoja tunteita. Kameran edessä tuli niin itkettyä kuin otettua yhteen.

Lue lisää: Plusmissi Niina Kuhta hankki hulppean sinkkukodin: 80 neliön kattohuoneisto merinäköalalla!

Avioerosta toipuva Niina kertoo, että eron jälkeen miehet ovat kirjoitelleet Niinalle, mutta hän ei ole työkiireiltään ehtinyt käydä treffeillä. Aika kuluu Niinatar-hääpukuliikkeessä ja pian alkavissa uuden tv-sarjan kuvauksissa.

– Katseeni on vahvasti töissä, kuvauksissa ja kuntoilussa. Suurimman pudottajan jälkeen urheilu on jäänyt osaksi elämääni, vesijuoksusta ja lenkkeilystä innostunut Niina kertoo.

Lue lisää: Avioero! Miss Plus Size Niina Kuhta: ”Elämänkolhut erkaannuttivat meidät!”

Niina nousi julkisuuteen voitettuaan Sunneva Kantolan ja Jutta Gustafsbergin järjestämän Miss Plus Size -kilpailun vuonna 2018.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!