fbq
Uutiset
07.10.2018 09:25
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Pasi Murto, Panu Hörkkö
Marita Taavitsainen ja Pasi-rakas
Merkillistä pyyhällystä! Asuntovaunussa Marita Taavitsaisen yöpyvä Pasi-rakas lähti golfautolla ajelulle julkiselle tielle – kuva!
Uutiset
07.10.2018 09:25
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Pasi Murto, Panu Hörkkö

Seiskan paparazzi bongasi laulaja Marita Taavitsaisen uuden rakkaan kruisailemassa golfkärryllä.

Seiska paljasti viime helmikuussa iskelmätähti Marita Taavitsaisen, 50, eronneen aviomiehestään Tomi Natrista kolmiodraaman saattelemana. Marita oli löytänyt rinnalleen itseään 15 vuotta nuoremman miehen, joka asui ja työskenteli Kanarialla tarjoilijana.

Lue myös: Ohhoh, Marita Taavitsaisen uusi Pasi-rakas yöpyy asuntovaunussa – Maritan ex-mies antoi porttikiellon kotitaloon!

Seiskan paparazzi teki muutama viikko sitten myös havaintoja, jotka puhuvat parin yhdessä asumisen puolesta. Pasi lähti Maritan luota aamuvarhaisella aamulenkille sähkökäyttöisellä golfautolla. Lenkki ulottui noin kilometrin päähän Maritan kodista aina Hämeenlinnantielle asti.

Pasi ajoi golfkärryllä

Lue myös: Marita Taavitsaisen 15 vuotta nuorempi Pasi-rakas on tatuoinut kasvoihinsa onnen merkin  - kuva! 

Mikäli Pasi on innostunut golfista, niin on hänellä Maritan luksustalossa asuessaan kissanpäivät. Natri Ranch -nimisellä alueella sijaitsevan talon erikoisuus nimittäin on, että sen pihalla voi lyödä golfia jopa 110 metriin saakka. Pihalle on rakennettu lisäksi griini, bunkkeri, vesieste ja chippigriini.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »