Ohhoh, Marita Taavitsaisen uusi Pasi-rakas yöpyy asuntovaunussa – Maritan ex-mies antoi porttikiellon kotitaloon!

Uutiset | 04.10.2018 06:29

Iskelmälaulaja Marita Taavitsainen, 50, on ollut viime aikoina otsikoissa paitsi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman alkamisen tiimoilta, myös tuoreen parisuhteensa takia.

Seiska paljasti viime helmikuussa iskelmätähti Marita Taavitsaisen, 50, eronneen aviomiehestään Tomi Natrista kolmiodraaman saattelemana. Marita oli löytänyt rinnalleen itseään 15 vuotta nuoremman Pasin, 34, joka asui ja työskenteli Kanarialla tarjoilijana.

Taustaa: Marita Taavitsaisen avioeron taustalla kolmiodraama: Marita rakastui Espanjassa huomattavasti nuorempaan tarjoilijaan – ”Avoimesti yhdessä!”

Nyt on paljastunut, että Maritan ja Pasin lempi leiskuu entistäkin tiiviimmin. Pariskunnan lähipiiristä nimittäin kerrotaan, että Pasi on muuttanut asumaan Maritan komeaan omakotitaloon Nurmijärvelle.

Marita Taavitsaisen Pasi-rakas
Pasi istui katsomossa sunnuntaina Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä.

Öitään hän ei tosin saa talossa aina viettää, vaan rakastavaisilla on erikoinen nukkumiskuvio meneillään.

– Maritan ex-mies on antanut Pasille porttikiellon taloon. Tomi on vaatinut, että Pasi nukkuu asuntovaunussa yöt ainakin silloin, kun parin lapset ovat talossa, Seiskan lähde paljastaa.

Pasi-rakas istui katsomossa myös viime sunnuntaina Tanssii tähtien kanssa -ohjelman live-lähetyksessä, jossa hän seurasi Maritan otteita tanssilattialla.

Lue lisää: Tässä on Marita Taavitsaisen 15 vuotta nuorempi Pasi-rakas: kannustaa kultaansa Tanssii tähtien kanssa -yleisössä - kuva komistuksesta!

Lue myös: Marita Taavitsaisen 15 vuotta nuorempi Pasi-rakas on tatuoinut kasvoihinsa onnen merkin - kuva! 

Seiska 42

Lue lisää Maritan ja Pasin erikoisista asumisjärjestelyistä ja kuva Pasin asuntovaunusta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!