fbq
Telkkari
14.02.2019 20:34
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Matti Matikainen
Selkävammat estivät Mika Ounaskarin palaamisen Gladiaattorit-kilpailijaksi. 
Gladiaattorit-veteraani Mohikaani-Mika tekee paluun selostajana: Käyn edelleen viisi kertaa viikossa salilla!
Telkkari
14.02.2019 20:34
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Matti Matikainen

Gladiaattoreiden Mohikaanina 1990-luvulla hurmannut Mika Ounaskari, 55, tekee paluun tänä keväänä MTV3-kanavalla alkavaan sarjaan kommentaattorin roolissa.

Sarjan kolmantena kuvauspäivänä hän kertoo Seiskalle uuden roolin tuntuneen aluksi oudolta, mutta sitten tottuneensa selostajan tehtäviin.

Lue lisää: Gladiaattoreista tuttu Vertti Harjuniemi yllättää – avasi oman kuntosalin: Siihen upposi niin omat kuin lainatut rahat!

Lue lisää: Gladiaattorit-tähtenä aloittava Jouni Viitanen on kilpaaerobickin maailmanmestari – elopaino nousi 15 kiloa kilpauran jälkeen: Osa on lihasta, osa rasvaa!

- Tiedän Gladiaattorien fiilikset, kun olen itse aikoinaan samoissa lajeissa kilpaillut. Siellä on muutama laji, jota en ole koskaan kokeillut. Aika kultaa muistoja, mutta meillä oli 1990-luvulla hauskaa sarjan kuvauksissa.

Kilpailijaksi?

Mika paljastaa, että häntä kysyttiin tulevalle kaudella kilpailijaksi. Selkävammat estivät kuitenkin palaamisen tuttuun rooliin. 

- Sen takia en olisi voinut pakosti ottaa osaa kaikkiin lajeihin. Tuotantoyhtiö ehdotti heti alusta alkaen, että minulle saattaisi löytyä jokin muukin rooli. Päätimme olla ottamatta riskin, ja siksi hyppäsin kommentaattoriksi. Sarjan selostajana toimivasta Antero Mertarannasta on ollut minulle suuri apu.

Gladiaattorien jälkeen Mika on asunut muun muassa Espanjassa ja työskennellyt kuntosalibisneksen parissa.  

- Treenaaminen on minulle elämäntapa. Käyn salilla noin viisi kertaa viikossa, kovassa kunnossa oleva Mika kertoo.

Hän paljasti Ilta-Sanomille vuonna 2016 seurustelevansa 21-vuotiaan Titin kanssa.He kertoivat tuolloin tutustuneensa Instagramin kautta. 

- Rakkauselämä on ennallaan!